Banner
Huawei Touch the Moon 19

Dođite u Arenu na Huawei Photography Masterclass i osvojite vrijedne nagrade 

Huawei u subotu 22. srpnja organizira Huawei Photography Masterclass radionicu koja će se održati unutar Sancta Domenica Arena Park trgovine u Zagrebu s početkom u 10 sati. Masterclass traje do 12 sati, a svaki posjetitelj će nakon toga dobiti prigodan Huawei poklon.  

Predstavnici Huaweija će svima okupljenima prezentirati inovacije HUAWEI P60 Pro mobilne kamere, koja i dalje nosi titulu najbolje mobilne kamere na svijetu, prema DXOMARK-u.

Uz to, Huawei će svima pokazati i dodatne trikove pri korištenju telefona te će odgovoriti na pitanja vezana za instaliranje aplikacija.  

Osim pametnih telefona, Huawei veliki naglasak stavlja i na razvoj tehnologije pametnih satova, stoga će u sklopu Masterclassa biti održana i prezentacija najzanimljivijih funkcija najnovijih uređaja Huawei serija pametnih satova – Watch Ultimate i Watch 4.

P60 Pro Wallpaper Rococo Pearl 6

Masterclass traje do 12 sati, a svaki posjetitelj će nakon toga dobiti prigodan Huawei poklon.  

HUAWEI P60 Pro – jedinstveni spoj tehnologije i estetike  

HUAWEI P60 Pro opremljen je XMAGE tehnologijom – najnovijom Huawei tehnologijom mobilnih kamera koja mu omogućuje napredne mogućnosti fotografiranja.

Uređaj sadrži prvu telefoto kameru s ultra osvjetljenjem u industriji, što korisnicima omogućuje stvaranje prekrasnih noćnih i makro fotografija.

Osim naprednih tehnologija, uređaj krasi jedinstveni dizajn biserne teksture, a zahvaljujući posebnom Rococo Pearl načinu izradu, svaki uređaj je jedinstven. 

Huawei Touch the Moon 16

Uređaj je opremljen izdržljivim Kunlun Glass staklom, a sadrži 4815 mAh bateriju s 88 W HUAWEI SuperCharge tehnologijom koja uređaj puni do 50% u svega 10 minuta.  

Watch Ultimate – najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova 

Watch Ultimate pametni sat utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog.

Zahvaljujući Expedition Mode načinu rada i vodootpornosti na razni do 100 metara, ovaj sat ima izdržljive mogućnosti i omogućava obilje korisnih funkcija u najizazovnijim uvjetima.  

Najčitanije