Banner
3 28
CitroenC3Aircross#

Citroen predstavlja novi C3 Aircross: Veći, oštriji i ekološki prihvatljiviji

Citroën je predstavio redizajnirani C3 Aircross, kompaktni SUV koji nudi prostranost za sedam sjedišta i izbor elektrificiranih pogonskih sklopova.

Citroën je nedavno predstavio potpuno redizajniranu verziju svog modela C3 Aircross, označavajući značajan otklon od dosadašnjeg dizajna. Novi C3 Aircross zamjenjuje prethodne zaobljene linije oštrijim, mišićavijim oblicima koji odražavaju značajne promjene u estetici ovog popularnog crossovera. Ta transformacija daje vozilu robustniji i agresivniji izgled, usklađen s trenutnim trendovima u automobilskoj industriji.

Xiaomi SU7 i čitava paleta boja

Ovaj kompaktni SUV sada nudi prostranost kakva se rijetko viđa u B-SUV segmentu, omogućavajući udobno smještaj sedam putnika. Treći red sjedala, koji predstavlja novost u segmentu, može se elegantno sakriti u pod prtljažnika.

Ta fleksibilnost čini C3 Aircross idealnim izborom za obitelji, omogućujući lako prilagođavanje između putničkog prostora i prostora za prtljagu, ovisno o potrebama.

Unaprijeđeni Citroen e-SpaceTourer: Inovativnost, domet i praktičnost električnog minivana

Citroën je također napravio velike korake u pogledu ekološke održivosti, ugrađujući elektrificirane pogonske sklopove koji kupcima nude izbor između hibridnih i potpuno električnih verzija.

Potpuno električni model proizveden u Europi omogućuje vožnju bez emisija ispušnih plinova, što je korak naprijed u odgovoru na sve strože norme o emisiji CO2 i rastuću potražnju za ekološki prihvatljivijim vozilima.

Opel EV Frontera – “stara dama” u središtu elektrifikacije

Redizajnirani C3 Aircross dijeli neke elemente dizajna s manjim modelom e-C3, uključujući novi logotip marke i LED prednja svjetla. Svojim uspravnim profilom i čvrstim naglascima, poput kontrastnih obloga oko kotača, C3 Aircross izražava snažan i modern karakter.

1 44

Duljina vozila od 4,39 metara omogućava mu da velikodušno nadmaši manji model C3 hatchback, što dodatno potvrđuje njegovu sposobnost da zadovolji potrebe rastućih obitelji.

Tesla Model 3 Ludicrous – nekada znana kao performance verzija

Citroën je usvojio hrabri novi dizajnerski jezik koji odražava inovativni pristup brenda, a koji je prvi puta uveden s konceptom Oli. Taj jezik dizajna pruža Citroënu snažan identitet na tržištu i omogućava mu da se istakne u sve konkurentnijem segmentu europskih B-SUV vozila.

Iako cijene i detalji o specifikacijama još uvijek nisu objavljeni, očekuje se da će više informacija biti dostupno kako se približava datum početka prodaje ovog ljeta.

Mercedes-Maybach EQS 680 prisutan na Europskom tržištu

U svakom slučaju, Citroën C3 Aircross postavlja nove standarde u svojoj klasi, nudeći iznimnu razinu prilagodljivosti, prostranosti i ekološke održivosti, što ga čini izvrsnim izborom za moderne vozače i obitelji koje traže više od svojeg vozila.

Najčitanije