Banner
4 3

Opel EV Frontera – “stara dama” u središtu elektrifikacije

Nova Opelova Frontera kombinira moderni dizajn s ekološkom sviješću i tehnološkim inovacijama, pružajući prostranu i praktičnu unutrašnjost te fleksibilan prtljažni prostor, dok zadržava naziv koji osvaja srca ljubitelja marke.

Opel je aktualnom objavom prvih slika svoje nadolazeće Frontere, Opel je dao uvid u budućnost automobilske industrije. Ovaj model će biti dostupan u hibridnoj i električnoj verziji, s potpunim baterijama.

Tesla Model 3 Ludicrous – nekada znana kao performance verzija

Ova objava je dočekana s velikim iščekivanjem od strane ljubitelja marke Opel, posebno nakon najave vraćanja kultnog imena Frontera još u siječnju.

1 14

Dok definitivno privlači pažnju svojim izgledom, nova Frontera ipak ne uspijeva potpuno replicirati izgled starih modela, što može biti razočaravajuće za one koji su bili zaljubljeni u prethodne verzije. Međutim, činjenica da je naziv ostao nosi određenu nostalgiju i obećanje kontinuiteta.

Nakon Xiaomi SU7, krajem godine dolazi i SUV model

Opel ističe da nova Frontera donosi kombinaciju robusnog dizajna, prostranosti i inteligentnih rješenja, iako još uvijek nisu otkrili sve detalje o pogonskim sklopovima, što će vjerojatno biti objavljeno u sljedećim mjesecima.

2 10

Frontera EV predstavlja novu eru za Opel. Kombinirajući prostranu kabinu s modernim dizajnom, ovaj model donosi novi Opelov amblem ‘Blitz’, postavljen u središte Vizora sprijeda.

Mercedes-Maybach EQS 680 prisutan na Europskom tržištu

Ovaj vizualni identitet naglašava ekološku svijest, istaknutu Eco LED prednjim svjetlima i funkcionalnosti automobila. Unutar kabine, Frontera nudi dva 10-inčna zaslona i elegantan novi upravljač, osmišljen kako bi osigurao korisničko iskustvo bez digitalnog stresa.

3 6

Opcionalna pametna stanica za telefone dodatno poboljšava povezanost, omogućavajući vozačima da koriste svoj telefon kao upravljačku ploču infotainment sustava.

BMW predstavio Neue Klasse X

Jedinstvena značajka Intelli-Seat na prednjim sjedalima pruža izvanrednu udobnost čak i na dugim putovanjima, dok su materijali sjedala održivi i reciklirani.

4 3

Brojni praktični dodaci poput hlađenog bežičnog punjača, USB priključaka i prostora za pohranu tableta čine vožnju ugodnom i praktičnom.

Električni Ferrari neće biti nimalo tih

Kapacitet prtljažnog prostora od 460 litara, koji se može proširiti na 1600 litara sklopivim sjedalima, omogućuje fleksibilnost za svakodnevne potrebe. Krov koji može podnijeti do 200 kg tereta dodatno povećava praktičnost ovog modela.

Mini Aceman dobio Kinesko odobrenje za proizvodnju

Opelova nova Frontera predstavlja spoj inovacije, stila i praktičnosti.

5 2

Dok se možda ne može potpuno mjeriti s legendarnim prethodnicima, donosi modernu interpretaciju s naglaskom na ekološku svijest i tehnološke inovacije. Sveukupno, ovaj model obećava zadovoljstvo vožnje i prilagodljivost za suvremene potrebe vozača.

Najčitanije