Banner
1 6

Tesla Model 3 Ludicrous – nekada znana kao performance verzija

Tesla ide novim "putevima" i izbacuje Performance naziv a stavlja Ludicrous.

Tesla je nedavno unaprijedila svoj Model 3, ali ovaj put ne kao što smo navikli kad je riječ o izdanju Performance verzije. Očekuje se da će se uskoro pojaviti Model 3 Ludicrous, kako su nedavni izvještaji sugerirali.

Tesla kreće s postavljanjem volana na desnu stranu za Indijsko tržište

Sada, s obzirom na sve veći broj ovih vozila koji se pojavljuju na cestama u svojoj prirodnoj metalnoj boji bez ikakvog kamuflažnog premaza, lansiranje Modela 3 Ludicrous postaje gotovo neizbježno.

Nedavne slike koje je objavio korisnik na platformi Reddit, snimljene na parkiralištu, pokazuju više primjeraka Modela 3 Ludicrous. Ove slike pružaju uvid u vanjski izgled vozila, koje su dostupne u najmanje dvije različite boje, te također otkrivaju neke detalje unutrašnjosti, kao što su sjedala s izraženim stilom.

Tesla s CATL-om razvija brže punjenje baterija

Korisnik Reddit-a koji je podijelio ove slike primijetio je da je na armaturnoj ploči zamijenjena siva traka od tkanine s ugljičnim vlaknima, što je promjena koja dolazi s osvježenim modelom 3, koji nije na smijeh. Osim toga, naglasio je da su ta ugljična vlakna “mnogo više u istoj ravnini s pločom”, što sugerira sofisticiraniji dizajn.

4 2
Ovo je Tesla Model 3 Ludicrous!

S obzirom na sve veći broj ovih vozila koji se pojavljuju na cestama “u divljini”, moglo bi se očekivati da će Model 3 Ludicrous službeno biti predstavljen ovog mjeseca.

Sada je službeno: Xiaomi SU7. Tesla 3 je u problemima

Ovaj pretpostavljeni naziv, koji podsjeća na Teslaovu prethodnu praksu nazivanja performantnih modela “Ludicrous”, ukazuje na to da bi ova verzija trebala donijeti impresivne performanse.

Model 3 Ludicrous mogao bi se izdvojiti kao ultimativna verzija Modela 3, kombinirajući vrhunsku brzinu i performanse s modernim dizajnom.

10 scaled
Ovo je Tesla Model 3 Ludicrous!

S obzirom na veću dostupnost ovih vozila na tržištu, možemo pretpostaviti da će Tesla ubrzo službeno predstaviti ovu verziju.

Tesla Model 2 ostavljena na parkiralištu

Tesla je poznata po svom inovativnom pristupu automobilskoj industriji, stalno tražeći načine za unaprjeđenje svojih proizvoda i zadovoljavanje potreba svojih kupaca.

6
Ovo je Tesla Model 3 Ludicrous!

Uvođenje Modela 3 Ludicrous vjerojatno je još jedan korak u tom smjeru, nudeći vozačima još snažniji i impresivniji automobil koji će zadovoljiti zahtjeve moderne vožnje.

Tesla za modele X,Y, i S smanjuje procjenu dometa

Ukupno gledajući, Model 3 Ludicrous obećava da će biti novo mjerilo performansi unutar Teslaove ponude, spremno da zauzme svoje mjesto među drugim visokoproduktivnim električnim vozilima na tržištu.

S obzirom na toliko veliku vidljivost ovih vozila na cestama, neće iznenaditi ako se službeno predstavljanje ovog modela dogodi već ovog mjeseca.

Najčitanije