Banner
1
Gledate u iPhone SE 4 - Glavom i Notchem!

Apple iPhone SE 4 – Notch, OLED zaslon, Face ID – kada stiže?

Prvi prikaz (render) iPhone SE 4 modela telefona. Nalik na iPhone 13 s značajkama iPhone-a 13 (ali i dalje s jednom kamerom - 48MP).

Najnoviji iPhone SE 4 je pred vratima, potvrđeno je iz više izvora. Svi znaci upućuju na to da će se ovaj model pojaviti na tržištu početkom iduće godine, a donosi niz poboljšanja koja će zasigurno privući pažnju ljubitelja Apple uređaja diljem svijeta.

Borba za “kralja pametnih telefona” između Applea i Samsunga i dalje traje

Jedna od glavnih novosti je uvođenje OLED zaslona, što će značiti impresivniju kvalitetu slike i živopisnije boje. Notch i Face ID ostaju prisutni, osiguravajući siguran i praktičan način otključavanja uređaja.

1
Gledate u iPhone SE 4 – Glavom i Notchem!

Dizajn će ostati vjeran estetici iPhonea 13, čime se osigurava prepoznatljivost i uklapanje u aktualnu ponudu Apple proizvoda.

Kako je bivši zaposlenik odao tajne Apple-a

Što se tiče hardverskih karakteristika, iPhone SE 4 temeljit će se na tehnološkim dostignućima iPhonea 13. To znači da će prvi put u povijesti iPhone SE serije, korisnici imati priliku uživati u OLED zaslonu i sveukupnoj moći A16 Bionic aplikacijskog procesora.

iPhone korisnici i scam poruke o resetiranju Apple ID-a

Uz to, integracija Snapdragon X70 5G modemskog čipa osigurava brz i stabilan pristup internetu, dok Apple U1 Ultra Wideband čip donosi napredne mogućnosti praćenja putem AirTaga.

Ovo je maskica za iPhone SE 4

Jedna od najvažnijih karakteristika za mnoge korisnike je kvaliteta kamere. iPhone SE 4 ne zaostaje ni u tom području, opremljen je 12MP Sony IMX503 senzorom slike i nizom naprednih funkcija poput duboke fuzije i pametnog HDR-a.

iPhone SE 4 – nalik na iPhone 14 s USB Type-C priključkom [CAD renderi]

Iako ne podržava noćni način rada, 1080p kinematografski način rada, AI fotografiju i portretni način rada garantiraju visoku razinu fotografija i videa.

Kada je u pitanju autonomija, iPhone SE 4 dolazi s baterijom kapaciteta od oko 3000 mAh, što bi trebalo biti dovoljno za većinu korisnika. Uz podršku za žično i bežično punjenje, olakšano je održavanje uređaja u punoj snazi.

2 1

Dimenzije i materijali izrade ostaju u skladu s očekivanjima za uređaje ove klase. Aluminium serije 7000 osigurava čvrstoću i trajnost, dok staklene površine pružaju moderan i elegantan izgled.

Zaigrajte Retro igre na svojem iPhone-u

Ipak, važno je napomenuti da će korisnici možda poželjeti dodatnu zaštitu u obliku futrole i zaštitnog stakla, budući da iPhone SE 4 neće imati keramički štit kao nedavni vodeći modeli.

iPhone 16 modeli na maketi – novo/stari modul kamera i Action button svima

Najzad, pitanje koje mnoge zanima – cijena. S obzirom na sve napredne karakteristike i poboljšanja, zanimljivo je vidjeti hoće li Apple zadržati pristupačnost cijene koju je imao prethodni model.

Ovo su kapaciteti baterija iPhone 16 modela – Plus ide korak unatrag

S obzirom na cijene prethodnih verzija iPhone SE-a, možemo očekivati konkurentnu ponudu koja će privući širok krug korisnika.

Hoće li vaš iPhone primiti iOS 18 nadogradnju?

Apple iPhone SE 4 obećava donijeti niz novih mogućnosti po povoljnoj cijeni, čime će zadovoljiti potrebe mnogih korisnika koji traže vrhunski Apple uređaj bez visokog troška. S nestrpljenjem iščekujemo službeno lansiranje ovog uređaja i detalje o dostupnosti na tržištu.

Najčitanije