Banner
1 20

Nokia je uskrsnula, dobili smo tri modela: 215 4G, 225 4G i 235 4G

Tko je rekao (mislio) da je Nokia mrtva? One su tu i to s 4G povezivanjem i zmijicom.

HMD Global nedavno je predstavio tri nova modela Nokia telefona, svaki s cijenom ispod 100 eura, ističući njihovu pristupačnost i modernizirane značajke.

HMD Pulse serija telefona donosi tri modela: Pulse, Pulse+ i Pulse Pro

Ovi modeli, Nokia 215 4G, Nokia 225 4G i Nokia 235 4G, ne samo da nude osnovne funkcije pametnih telefona, već i unaprjeđeni dizajn inspiriran trenutnim trendovima u tehnologiji mobilnih uređaja.

1 20

Novi dizajn ovih modela uključuje ravan stražnji panel i jednako ravan okvir, što predstavlja odmak od zaobljenih leđa karakterističnih za prethodne modele.

Nokia predstavila 150 (2023) i 130 Music modele telefona – vrativši nas u povijest

Ovaj dizajnerski pristup rezultira elegantnijim i suvremenijim izgledom telefona, usklađenim s estetikom modernih pametnih telefona. Osim toga, svi modeli dolaze s USB Type-C priključkom za brži i efikasniji prijenos podataka i punjenje.

2 59

U pogledu funkcionalnosti, HMD Global je osigurao da ovi uređaji podržavaju Bluetooth i LTE konektivnost, što omogućuje korisnicima lakšu i bržu komunikaciju.

Nokia i Apple ulaze u suradnju kada je u pitanju razvoj 5G opreme

Također, svaki model ima utor za microSD karticu s maksimalnim kapacitetom do 32 GB, što pruža dodatni prostor za pohranu podataka. Uređaji su opremljeni i 3,5 mm audio priključkom za slušalice, što korisnicima omogućava uživanje u glazbi i medijskim sadržajima bez potrebe za bežičnim slušalicama.

Kapacitet baterije od 1450 mAh zajedno s energetski učinkovitim Unisoc T107 čipsetom omogućuje produženo trajanje baterije, s vremenom razgovora koje se povećava s 6 na 9,8 sati, ovisno o modelu. Ovo je znatna prednost za korisnike koji su često u pokretu i trebaju pouzdan uređaj s dugotrajnom baterijom.

HMD Global ide ka razvoju vlastitog modela pametnog telefona – Nokijin kraj?

Što se tiče kamere, modeli se razlikuju po svojim mogućnostima. Nokia 215 4G dolazi bez stražnje kamere, dok Nokia 225 4G i Nokia 235 4G imaju kamere, ali s različitim specifikacijama; Nokia 225 4G ima osnovnu kameru od 0,3 MP, dok Nokia 235 4G nudi nešto bolju kameru od 2 MP. Iako ove kamere ne pružaju visokokvalitetne fotografije, one su dovoljne za osnovne fotografske potrebe.

5 18

Cijenovno, Nokia 215 4G je najpovoljnija opcija s cijenom od 59 eura i dostupna je u crnoj, plavoj i narančastoj boji. Nokia 225 4G nudi se po cijeni od 69 eura u tamnoplavoj i ružičastoj boji, dok je Nokia 235 4G nešto skuplja, s cijenom od 79 eura i dostupna u crnoj, plavoj i ljubičastoj boji.

Ukupno gledano, ovi modeli Nokije predstavljaju povoljnu opciju za korisnike koji traže osnovne funkcije pametnih telefona uz modernizirani dizajn i pouzdane performanse po pristupačnoj cijeni.

YouTube slavi 19. rođendan

Ova kombinacija čini ih izvrsnim izborom za one koji ne žele trošiti previše na svoj mobilni uređaj, ali ipak žele kvalitetan i funkcionalan telefon.

Najčitanije