huawei
1 3

iPhone SE 4 – nalik na iPhone 14 s USB Type-C priključkom [CAD renderi]

Tu je pred nama (doduše CAD renderi) iPhone SE 4.

CAD prikazi iPhonea SE 4 sugeriraju da će novi model donijeti značajne promjene u dizajnu i funkcionalnostima, potvrđujući trend koji je Apple započeo s prethodnim generacijama ovog popularnog modela.

BMW i5 Flow NOSTOKANA – tehnologija promjenjivih boja

Prema pisanju portala 91mobiles.com, dok se iPhone SE serija tradicionalno oslanjala na dizajn starijih iPhone modela s gumbom za početnu stranicu, očekuje se da će SE4 donijeti osvježenje.

1 3

Prema CAD prikazima dobivenim iz industrijskih izvora, vidljivo je da će iPhone SE 4 imati znatno veći zaslon od 6,1 inča, uvelike nadmašujući 4,7-inčni zaslon prethodnog iPhonea SE 5G.

Apple Watch Ultra 3 ipak neće imati microLED zaslon

Ova nadogradnja u veličini zaslona bit će dobrodošla promjena za korisnike koji traže veću površinu zaslona za gledanje sadržaja, surfanje internetom ili igranje igara.

Nadalje, urezani dizajn zaslona i uključeni Face ID modul dodaju suvremenost i funkcionalnost, u skladu s najnovijim trendovima na tržištu pametnih telefona.

Apple iCloud od 5GB sada je problem za tvrtku iz Cupertina

Ova promjena također znači da će iPhone SE4 koristiti Face ID za otključavanje uređaja, pružajući korisnicima brži i sigurniji način pristupa svojim podacima.

Osim toga, primjećuje se da će iPhone SE 4 imati jednu primarnu kameru na stražnjoj strani, što je konzistentno s prethodnim modelima ove linije. Ovo sugerira da će Apple nastaviti s fokusom na kvalitetu fotografija i videa, čak i na svojim pristupačnijim modelima.

iOS-u 17.4 unutar EU imat će progresivne web aplikacije

Što se tiče dimenzija, očekuje se da će iPhone SE 4 imati dimenzije 147,7 x 71,5 x 7,7 mm, što je slično dimenzijama iPhonea 13 i 14. Dodatno, postoji spominjanje mogućnosti dodavanja akcijskog gumba i USB-C priključka, iako su ovi detalji još uvijek nejasni na temelju dostupnih rendera. To sugerira da bi Apple mogao donijeti dodatne funkcije i poboljšanja, prilagođavajući se potrebama modernih korisnika.

Što se tiče datuma lansiranja, očekuje se da će iPhone SE 4 debitirati 2025. godine, ali su prisutne glasine koje sugeriraju mogućnost ranijeg pojavljivanja na tržištu, možda čak i zajedno s linijom iPhonea 16.

Call of Duty: Warzone Mobile stiže 21.03.2024.

Ovo bi moglo pridonijeti prodaji u zemljama u razvoju, pružajući korisnicima pristupačan telefon s najnovijim značajkama i tehnologijama.

 

iPhone SE 4 obećava značajne nadogradnje u dizajnu i funkcionalnostima, čime će nastaviti tradiciju pristupačnih, ali visokokvalitetnih uređaja u liniji iPhonea.

Samsung Galaxy A35 5G koštat će 379€

S velikim zaslonom, naprednim značajkama poput Face ID-a i mogućim dodacima poput USB-C priključka, SE4 može privući širi krug korisnika koji traže spoj performansi i pristupačnosti.

Najčitanije