huawei
1 18

Xiaomi Redmi K70E – Dimensity 8300 i prikaz na renderima

Govorili smo o predstavljanju Dimensity 8300 čipa i kako će Xiaomi biti prvi koji će u svoj model, implementirati navedeni čip. Sada imamo prilike vidjeti Redmi K70E unutar kojeg će svoje mjesto pronaći Dimensity 8300.

Poznati tehnološki div Xiaomi nastavlja impresionirati svoje obožavatelje inovacijama, a najnovija u nizu je najava Redmi K70 serije, sa zvijezdom showa – modelom Redmi K70E.

MediaTek Dimensity 8300 – predstavljen

Ovaj pametni telefon obećava revolucionarne značajke, počevši od izuzetnog dizajna do visokih performansi, čime će postaviti novi standard u srednjem rangu pametnih telefona.

1 18

Jedna od prvih stvari koja privlači pažnju kod Redmi K70E je njegov sofisticirani i tanak dizajn. Tanke ivice oko zaslona pridonose izuzetnom omjeru zaslona i kućišta, čineći ga vizualno privlačnim uređajem.

Huawei nastavlja podržavati Android aplikacije na globalnom tržištu

Sudeći prema slikama koje je podijelio poznati tipster Digital Chat Station, Redmi K70E će se pohvaliti 1.5K fleksibilnim ravnim zaslonom. Ovaj zaslon će imati visokofrekventno 1920Hz PWM zatamnjenje, što rezultira boljom kvalitetom slike i fluidnijim korisničkim iskustvom.

2 12

Savršenstvo se ne zaustavlja na vizualnom aspektu. Redmi K70E će također integrirati senzor otiska prsta ispod zaslona, omogućavajući brz i siguran pristup uređaju.

OneUI 6: savjeti za korištenje AI kamere

S vrhunskom svjetlinom od 1800 nita i 12-bitnom dubinom boje, ovaj pametni telefon obećava pružiti korisnicima izuzetno iskustvo gledanja i interakcije.

3 8

Pod poklopcem, Redmi K70E će kuhati uz MediaTek Dimensity 8300-Ultra procesor, što će pružiti snagu i učinkovitost potrebnu za zahtjevne zadatke i igranje igara visoke razlučivosti. Uz LPDDR5X RAM i UFS 4.0 pohranu, korisnici mogu očekivati brze odzive i glatko prebacivanje između aplikacija.

Sam Altman došao na čelo Microsoft-ova tima za razvoj AI

Baterija često igra ključnu ulogu u odluci o kupnji pametnog telefona, a Xiaomi je toga itekako svjestan. Redmi K70E će se moći pohvaliti snažnom baterijom kapaciteta 5500 mAh, koja će podržavati impresivno brzo punjenje od 90 W. Ovo nije samo brzo punjenje; to je tehnološko čudo koje omogućava korisnicima da minimiziraju vrijeme provedeno na punjaču, a maksimiziraju vrijeme provedeno koristeći svoj pametni telefon.

1 29

No, Xiaomi nije samo mislio na trenutačne potrebe korisnika. Redmi K70E uključuje inteligentni mehanizam za punjenje, čime se produžava životni vijek baterije. Xiaomijev Haixing algoritam za popravak baterije jamči očuvanje kapaciteta baterije iznad 90% čak i nakon tisuću ciklusa punjenja i pražnjenja.

MediaTekov fokus na automobilsku tehnologiju: “Čipovi su novo ulje”

S obzirom na to da su pametni telefoni postali središnji dio našeg života, posebna pažnja se posvećuje termalnom upravljanju. Redmi K70E predstavlja Redmijev najveći VC (Vapor Chamber) sustav hlađenja od nehrđajućeg čelika od 5000 mm².

1 28

Ovaj impresivan sustav osigurava 26,6% povećanje područja rasipanja topline u usporedbi s prethodnom generacijom, čime se postižu optimalne performanse čak i tijekom dugih i intenzivnih igračkih sesija.

iPhone dobiva RCS podršku od iduće godine

Softverska strana Redmi K70E također je podložna poboljšanjima. Telefon će raditi na Xiaomijevom najnovijem softveru HyperOS, koji donosi poboljšanja u sigurnosti, stabilnosti i korisničkom iskustvu.

nn1

Procurjela slika također sugerira da će Redmi K70E imati impresivnih 1TB prostora za pohranu, pružajući korisnicima dovoljno mjesta za pohranu fotografija, videozapisa i aplikacija.

Google Cubes – Inovativni pogled na personalizaciju Play Store-a

Lu Weibing, predsjednik međunarodnog odjela i generalni direktor marke Redmi, najavio je da će Redmi K70 serija biti predstavljena kasnije ovog mjeseca.

OnePlus 12 na tržište dolazi 04.12.2023.

Iako točan datum lansiranja još nije objavljen, procurjele fotografije i teaseri sugeriraju da je Redmi K70E spreman za uskoro lansiranje, a s njim i novo doba u srednjem rangu pametnih telefona. Pratite nas kako biste saznali više o ovom uzbudljivom uređaju koji obećava spoj elegantnog dizajna, vrhunskih performansi i dugotrajne baterije.

Najčitanije