Banner
1

BMW i5 biti će najavljen 24.05.2023. – internet je prepun promo videa

BMW i5 pravi je predstavnik luksuza s obrisima elektrifikacije za 2023. / 2024. godinu.

Bavarski automobilski div „BMW” vrši posljednje pripreme kako bi 24.05.2023. predstavio svoju novu električnu uzdanicu. Riječ će biti o BMW i5 modelu a o samim značajkama za sada se i ne zna previše.

Ovih 11 Android (zlonamjernih) aplikacija uklonite odmah – moguća je krađa bankovnih podataka

Ipak BMW je tu „tajnovitost” odlučio malo „uzburkati” s nizom video zapisa koje je podijelio na Twitter-u a koji prikazuju neke detalje nadolazećeg BMW i5 modela.

Prvi video jasno prikazuje siluetu BMW i5 koja se postepeno približava da prikazuje „masku bubrega” s LED konturama te isto tako i LED prednja svijetla koja se pale.

Instagram uvodi mogućnost „skrivanja” objava – i prikaza „bliskim prijateljima”

Same linije i izgled BMW i5 modela jasno daju do znanja kako je riječ o krajnje modernom automobilu, dostojnog 2023. godine. I ovo nam jasno daje do znanja kako je elektrifikacije sada već ušla u sve pore auto industrije, kao što je i bilo najavljivano.

Drugi video više se bazira na unutrašnjost nadolazećeg BMW i5 modela. Samo pomicanje pogleda od suvozačevog prostora daje nam do znanja kako BMW i5 odiše prostranošću i da zaista svaki putnih ima dovoljno mjesta za neometanu i udobnu vožnju.

Samsung Galaxy S23 u boji „limete” na Indijskom tlu

Ali isto tako kao što je to slučaj sa eksterijerom taj se slučaj odnosno praksa pretače i u samu unutrašnjost. Unutrašnjost BMW i5 prepuna je LED dioda.

BMW i5 – probne vožnje Francuskim krajem:

Središnji dio odnosno instrumentala ploča i dalje je na visokoj razini luksuza i prostranosti. Naravno i ove nalazimo mnoštvo LED dioda što samo daje dojam komfora i jasno nam govori kako se na svaki dio prilikom sklapanja BMW i5 modela izrazito mislilo.

Mini Cooper S EV 2024. – službene fotografije

Kako smo i naveli najava će biti 24.05. dok će početak proizvodnje započeti u srpnju, da bi za prodaju BMW i5 bio spreman u listopadu. Poznato je kako BMW već vrši posljednja testiranja kako bi najavio svoju novu električnu uzdanicu, odnosno kako se ona „već vozi” po Francuskim cestama.

BMW i5 – unutrašnjost “otkrivena” (Testni model):

Čemu u prilog govore i fotografije koje donosimo u nastavku. Još prošle godine dostupne su bile fotografije BMW i5 modela koje zorno prikazuju svaki detalj ovog automobila.

VW ID.7 – prvi puta viđen na Njemačkim ulicama, prije predstavljanja

Bez obzira dali se radilo o unutrašnjosti ili vanjskom dijelu, možemo slobodno reći kako je BMW i5 „otkriven” i prije službenog predstavljanja.

BMW i5 – “ulovljen” prilikom testne vožnje prošle godine:

Svakako ćemo nastaviti pratiti priču oko „BMW i” serije modela jer ona će biti prekretnica BMW poslovanja kroz godine koje nam dolaze.

Tesla Supercharger V4 – dostupan svima

Uostalom što prije prihvatimo da su auti sa unutarnjim sagorijevanjem prošlost, to ćemo se prije prilagoditi i naviknuti na one električne modele. Jer elektrifikacija već dolazi na ove skuplje marke a zatim će krenuti i na ove modele koji su cjenovno pristupačniji.

Najčitanije