Banner
1 7

Xiaomi Redmi 13C službeno predstavljen

Xiaomi je nedavno predstavio svoju najnoviju seriju pametnih telefona, Redmi 13, s Redmi 13C kao vodećim modelom koji je već dostupan na tržištu Nigerije. Ovaj pametni telefon obećava visoke performanse i impresivne karakteristike, a pritom zadržava pristupačnu cijenu.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Xiaomi je nedavno predstavio svoju najnoviju seriju pametnih telefona, Redmi 13, s Redmi 13C kao vodećim modelom koji je već dostupan na tržištu Nigerije. Ovaj pametni telefon obećava visoke performanse i impresivne karakteristike, a pritom zadržava pristupačnu cijenu.

1 7

Redmi 13C se ističe svojim modernim dizajnom koji podsjeća na popularni Poco C65, ali sa nekoliko suptilnih razlika koje ga čine jedinstvenim. Telefon je opremljen 12nm Helio G85 čipsetom, koji omogućuje brze i učinkovite performanse.

Humane predstavio AI Pin – uređaj koji nosimo na sebi

Ono što dodatno čini ovaj model zanimljivim jest raznovrsnost opcija za radnu memoriju – korisnici mogu birati između 4GB, 6GB ili impresivnih 8GB RAM-a, prilagođavajući telefon prema vlastitim potrebama.

2 5

Što se tiče prostora za pohranu, Redmi 13C nudi veliki izbor – dostupan je u verzijama sa 128GB ili 256GB interne memorije. To znači da korisnici neće imati problema s pohranom svojih fotografija, videozapisa i ostalih datoteka. Sve to pridonosi svestranosti i prilagodljivosti ovog pametnog telefona.

Apple iPhone 15 Pro Max od 256GB u proizvodnji košta 502$

Zaslon je ključna karakteristika svakog pametnog telefona, a Redmi 13C ne razočarava. Sa 6,74-inčnim LCD zaslonom rezolucije 1600x720px i impresivnom brzinom osvježavanja od 90Hz, korisnici će doživjeti živopisne boje i glatko iskustvo pregledavanja sadržaja.

3 4

Ova karakteristika posebno dolazi do izražaja prilikom igranja igara i gledanja videozapisa.

Steam Deck OLED predstavljen

Kamere su još jedan ključni element pametnog telefona, a Redmi 13C ima dojmljiv skup kamera. Prednja kamera od 8MP zadovoljava potrebe za kvalitetnim selfijima, dok stražnji sklop kamera uključuje glavni snimač od 50MP s otvorom blende f/1.8 za oštre i jasne fotografije, te dodatni 2MP makro objektiv za snimanje detalja izbliza.

4 5

Jedna od značajki koja privlači pažnju je baterija od 5000 mAh, koja pruža iznimno dugotrajno korištenje. S brzim punjenjem od 18W, korisnici mogu brzo napuniti svoj uređaj i ponovno se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Omegle je mrtav

No, važno je napomenuti da u kutiji dolazi punjač od 10W, pa će korisnici koji žele iskoristiti punu brzinu punjenja morati nabaviti odgovarajući punjač zasebno.

5 3

Xiaomi Redmi 13C već je dostupan na tržištu Nigerije u bojama crne i djetelinsko zelene. Cijene su vrlo konkurentne, pri čemu osnovni model s 4GB RAM-a i 128GB pohrane košta 98.100 NGN (114€, 10.170 INR), dok je najnaprednija verzija s 8GB RAM-a i 256GB pohrane dostupna po cijeni od 108.100 NGN (125€, 11.200 INR).

WhatsApp uvodi oglase

U zaključku, Xiaomi Redmi 13C predstavlja izvrstan izbor za korisnike koji traže snažan pametni telefon s visokim performansama, bogatim značajkama kamere i dugotrajnom baterijom, sve to po pristupačnoj cijeni.

6 2

Očekuje se da će se ovaj model uskoro pojaviti i na drugim tržištima diljem svijeta, pružajući korisnicima širom svijeta priliku da dožive sve prednosti ovog impresivnog pametnog telefona.

Najčitanije