huawei
1 3

iOS 17.2 – što očekivati

Prije nekoliko dana pisali smo o dostupnosti iOS 17.1.2 nadogradnje, to je samo uvertira u drugu veću nadogradnju iOS 17 platforme, pod brojčanom oznakom iOS 17.2.

Apple je zakoračio u četvrtu betu iOS 17.2 platforme, označavajući korak bliže službenom izdanju koje se očekuje u prosincu.

4 3

Ova najnovija beta verzija nudi uvid u značajne promjene koje donosi, otvarajući vrata novoj eri korištenja iOS-a. Sudeći prema informacijama iz PhoneArene, beta 4 je već dostupna, ali prije nego što se upustite u avanturu, trebali biste pažljivo razmotriti instalaciju na svom glavnom iPhone uređaju.

Samsung Galaxy A55 – renderi i značajke

iOS 17.2 donosi niz važnih noviteta i vraća neke prepoznatljive značajke, čime postavlja nove standarde u iskustvu korištenja. S ovom beta verzijom, Apple predstavlja aplikaciju Journal, koja je već najavljena na WWDC’23.

Apple iOS 18 – iz temelja mijenja način korištenja iPhone telefona

Journal omogućuje korisnicima da bilježe svoje dnevne aktivnosti, prisjećaju se foto i video uspomena, te dijele druge medije, kontakte i značajne lokacije. Sučelje aplikacije je jednostavno i intuitivno, omogućujući korisnicima lako pisanje o svojim danima i kreiranje digitalnog dnevnika.

GTA VI i PS5 Pro bundle – nije nezamislivo

Značajka koja je dugotrajno očekivana stiže s iOS-om 17.2 – mogućnost prilagodbe zadanih upozorenja. Kroz izbornik Sounds & Haptics, korisnici mogu personalizirati zvukove obavijesti, uključujući one za tekstove, poštu, i događaje u kalendaru. Osim promjene zvučnih signala, moguće je prilagoditi i dodirne povratne informacije, pružajući potpunu kontrolu nad iskustvom obavijesti.

1 3

Ažuriranje za Apple Music također čini dio iOS 17.2, uključujući novi popis za reprodukciju pod nazivom “Favorite Songs” koji se automatski popunjava temeljem preferencija korisnika.

3 4

Također, Apple Music će automatski dodavati sve pjesme koje korisnik označi kao omiljene u njegovu glazbenu biblioteku. S malim, ali značajnim dodatkom, Apple Music History više neće utjecati na glazbene preporuke ako je aktiviran način fokusiranja.

Apple Watch 9 (Product Red) – predstavljen, s cijenom od 399$

iOS 17.2 donosi i prostorni video na iPhone 15 Pro Max i iPhone 15 Pro, omogućujući snimanje videozapisa koji se mogu gledati putem Apple Vision Pro virtualnih slušalica. Sve ove promjene i nadogradnje čine iOS 17.2 jednim od ključnih ažuriranja softvera.

2 3

Poruke također dobivaju nadogradnju u obliku emoji reakcija slobodnog oblika, omogućujući korisnicima da reagiraju na poruke pomoću različitih emojija.

5

Nova opcija prijevoda za akcijski gumb na iPhone 15 Pro Max i iPhone 15 Pro pruža korisnicima mogućnost automatskog prijevoda glasa u tekst kada pritisnu gumb za akciju.

Apple: Svi iPhone 16 modeli imati će action button

Dodatni dodaci uključuju nove zadane widgete za digitalni sat i aplikaciju Vrijeme, koja sada može prikazivati detalje o oborinama, UV indeksu, vjetru i drugim informacijama. Prostorni video snimanje, promjene u Apple Musicu, nova opcija prijevoda i dodatni widgeti čine iOS 17.2 svestranim ažuriranjem koje će poboljšati svakodnevno iskustvo korisnika.

Apple objavio iOS 17.1.2 i iPadOS 17.1.2 s važnim sigurnosnim popravcima

Što se tiče dostupnosti, iOS 17.2 bit će kompatibilan sa svim iPhone uređajima koji podržavaju iOS 17, uključujući iPhone XS i novije, te iPhone SE (2020) i novije modele.  Apple očito ne miruje kad je riječ o unaprjeđenju svojih proizvoda, a Luxeed S9 može postati još jedan od njihovih sjajnih uspjeha.

Najčitanije