Banner
tekst1sl1 8

WhatsApp donosi mogućnost filtriranja chat razgovora

Ponovno imamo prilike pisati o novinama koje ćemo uskoro vidjeti unutar WhatsApp servisa za komunikaciju. Ovoga puta značajke se dotiče mogućnost filtriranja chat razgovora, odnosno traženje određenog dijela razgovora – nekog pojma.

Ponovno imamo prilike pisati o novinama koje ćemo uskoro vidjeti unutar WhatsApp servisa za komunikaciju.

tekst3sl1 3

Ovoga puta značajke se dotiče mogućnost filtriranja chat razgovora, odnosno traženje određenog dijela razgovora – nekog pojma.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max u „ekskluzivnoj” plavoj boji – cijena 1,299$

Najnovije ažuriranje, verzija 2.23.14.17, koje se uvodi kroz Beta program Google Playa, daje uvid u ovu novu funkcionalnost. Prethodno je WhatsApp predstavio donju navigacijsku traku u svojoj beta verziji za Android 2.23.10.6 ažuriranje.

tekst2sl5

Sada je fokus na usavršavanju sučelja i alata aplikacije. Kao odgovor na povratne informacije korisnika, WhatsApp se bavi izazovom pristupa značajki filtriranja, koja u trenutnoj implementaciji nije bila baš jednostavna za korištenje.

Samsung Galaxy Tab S9 modeli donose Europske cijene

Cilj nove značajke je učiniti filtriranje razgovora praktičnijim postavljanjem gumba za filtriranje izravno na popis za razgovor. Ovo ažuriranje usklađeno je s konceptom koji su prethodno dijelili korisnici, dodatno naglašavajući važnost poboljšanja pristupačnosti ove značajke unutar popisa za razgovor.

tekst1naslovna

Prethodno je WhatsApp predstavio donju navigacijsku traku u svojoj beta verziji za Android 2.23.10.6 ažuriranje. Sada je fokus na usavršavanju sučelja i alata aplikacije.

Fiat Panda (električna) izlazi na 125. godišnjicu tvrtke – iduće godine

Kao odgovor na povratne informacije korisnika, WhatsApp se bavi izazovom pristupa značajki filtriranja, koja u trenutnoj implementaciji nije bila baš jednostavna za korištenje.

tekst2naslovna 3

Cilj nove značajke je učiniti filtriranje razgovora praktičnijim postavljanjem gumba za filtriranje izravno na popis za razgovor. Ovo ažuriranje usklađeno je s konceptom koji su prethodno dijelili korisnici, dodatno naglašavajući važnost poboljšanja pristupačnosti ove značajke unutar popisa za razgovor.

Apple radi na sklopivom uređaju – prijenosnom računalu

U nadolazećem ažuriranju WhatsApp planira uvesti tri filtera na vrhu popisa za razgovor. Ovi će filtri omogućiti korisnicima da organiziraju svoje razgovore na temelju nepročitanih poruka, osobnih razgovora i razgovora vezanih uz posao.

tekst2naslovna 4

Naime, trenutačno je primjetan nedostatak namjenskog filtra za grupne razgovore. S obzirom na važnost grupnih razgovora za mnoge korisnike WhatsAppa, bilo bi korisno imati namjenski filtar za pojednostavljenje pristupa tim razgovorima.

Threads uskoro donosi mogućnost brisanja računa – odvojeno od Instagrama

Iako ovaj specifični filtar nedostaje u trenutnoj fazi razvoja, nadamo se da će WhatsApp razmotriti njegovo dodavanje u budućem ažuriranju. Mogućnost filtriranja popisa za razgovor trenutno je u razvoju, a korisnici WhatsAppa mogu očekivati da će ova značajka biti dostupna u nadolazećem ažuriranju.

tekst3naslovna 6

Osim toga, WhatsApp također radi na drugim značajkama, uključujući noviji (moderniji) izgled sučelja, mogućnosti dijeljenja video zapisa visoke kvalitete, a također su nedavno predstavili značajku sigurnog lokalnog prijenosa chata putem QR koda.

Samsung potvrdio Galaxy Unpacked događaj (26.07.2023.) – Galaxy Z Fold 5 u javnosti

Kako smo već bili isticali na našim stranicama, ono što WhatsApp u posljednje vrijeme radi – govori o planovima kako ovaj servis za komunikaciju pod svaku cijenu želi ostati „prvi na popisu” i na vrhu kada su u pitanju servisi za komunikaciju.

tekst1sl5

A nama se čini kako mu to zaista u posljednje vrijeme i polazi itekako od ruke.

Najčitanije