Banner
Wiko Power U10 3

Vodič kroz aplikacije za sportsko klađenje

Klađenje više ne znači samo odlazak u kladionicu, ili klađenje preko računala iz vlastitog doma. Razvoj digitalne tehnologije je donio inovativne aplikacije za klađenje dostupne uvijek i svugdje.

U današnja vremena, gotovo da više i nema sporta ili događaja na koji se ne možete kladiti. Jedan od razloga leži u tome što se kladionice u borbi za prevlast na tržištu ali i nove korisnike, silno trude obogatiti svoju ponudu inovativnim sportskim ili manje sportskim događanjima, ali i razvojem tehnologije, odnosno svojih vlastitih aplikacija. Jednu od takvih ponuda čine i sve popularnije utrke pasa.

Na našim prostorima možda još uvijek nisu toliko popularne, no to će se u budućnosti zacijelo promijeniti jer mnogobrojni igrači pronalaze dašak osvježenja u ovakvoj ponudi klađenja. Svaka renomirana kladionica u svoju ponudu uvrštava i ovaj vid klađenja i zabave, pa tako i gotovo sve dostupne aplikacije za sportsko klađenje sve češće u svojoj ponudi imaju upravo i egzotične i zabavne utrke pasa.

Xiaomi 12 6

Tehnološka revolucija u svijetu klađenja

I doista, zašto bi netko sjedio u samoj fizičkoj kladionici, ili kod kuće i čekao da se ukaže prava prilika za klađenje, kada je to moguće u pokretu, uvijek i svugdje, ukoliko imate na svom smartphone-u instaliranu neku od fantastičnih aplikacija za mobilno klađenje? Aplikacije su donijele revoluciju u svijet klađenja koju su korisnici dočekali sa oduševljenjem, kaže naš gost ekspert za sportsko klađenje, Ivona Kovačić.

Rapidan tehnološki napredak posljednjih dekada utjecao je na sve oblike poslovanja ali i društvenog života. Ovo nije zaobišlo niti svijet klađenja, pa je tako i svaka online kladionica u hrvatskoj vrlo brzo spoznala značaj infomatičkog razvoja i napretka.

Taj rizik prelaska na online klađenje je u početku bio vrlo velik, međutim, brzo se pokazalo da je ova revolucija investiranja u online klađenje i igre na sreću polučila veliki uspjeh i višestruko se isplatila.

Bolt Huawei

Svim priređivačima igara na sreću i klađenja je tako od iznimne važnosti da imaju i izuzetno kvalitetne i pozivajuće aplikacije za sportsko klađenje. Sve one koje su trenutno dostupne na tržištu imaju svoje prednosti i mane, no kako bismo vam olakšali izbor one koja je dobra za vas, donosimo neke od najvažnijih značajki. 

Kako prepoznati dobru aplikaciju za sportsko klađenje?

  • Dostupnost potpune ponude
  • Mogućnost i dostupnost ponude klađenje uživo
  • Izdvojen atraktivan sadržaj za lakši pristup najvažnijim aktualnim natjecanjima
  • Brza i jednostavna navigacija na stranici 
  • Mogućnost uplate i isplate sredstava
  • Efikasan kontakt sa korisničkom podrškom
  • Integrirana Cash-out opcija
  • Integrirane sve mogućnosti za pristup korisničkom računu
  • Čist i prepoznatljiv izgled, po mogućnosti bez reklama i oglasa

Cubot X50 16

Za razliku od klasičnog klađenja u fizičkoj kladionici, korisnici su još uvijek u nedoumici oko nekih funkcija koje su dostupne ostalim načinima klađenja. Primjerice, ako se želite kladiti na igre utrke pasa, možda se pitate da li je moguće dobiti bonus putem aplikacije kako biste željeno mogli i odigrati? Odgovor je da, jer u principu, više i nema velikih razlika u tome na koji način pristupate na aplikacije za sportsko klađenje. Također, dostupne su sve opcije bonusiranja i promotivne akcije kao i kod klasične kladionice. Ukoliko se ipak dogodi da odabrana aplikacija ne nudi tu mogućnost, uvijek možete iskoristiti i standardni bonus dobrodošlice.

Da li je ponuda preko aplikacije ista kao na webu i omogućava li aplikacija klađenje u živo?

Apsolutno. U protivnom, sama aplikacija ne bi imala nikakvog smisla. Ograničenja u smislu ponude sportova i mogućnosti klađenja ne bi smjelo biti, pa se tako svaka online kladionica u hrvatskoj izuzetno trudi maksimalno sinhronizirati web i aplikaciju, tako da su svi sportovi lako dostupni i uočljivi, sa jasno definiranim mogućnostima za klađenje.

MateBook 14s 8

Što se pak tiče klađenja u živo, situacija je slična. Ako primjerice tražite psk utrke pasa i želite se kladiti upravo na to, dobre aplikacije za sportsko klađenje poput navedene će vam to i omogućiti. Upravo ova mogućnost im je i jedna od najvećih prednosti. Kod klađenja uživo veliki je broj promjena informacija gotovo u sekundama, a aplikacija u tom pogledu nikako ne smije kasniti i u pravilu i ne kasni. Njena programska i dizajnerska kvaliteta je dizajnirana tako da sve te promjene i dostupne informacije pregledno prezentira u realnom vremenu. 

Prednosti i mane aplikacija za sportsko klađenje

Kao jedinu manu korištenja aplikacija za sportsko klađenje možemo navesti samo ograničene opcije plaćanja i podrške, koje još uvijek nisu iste kao i na web opcijama. U segementu plaćanja kod nekih aplikacija postoje ograničenja kod raspoloživih opcija, no sve renomirane kladionice ne štede resurse i marljivo rade na otklanjanju ovakvih i eventualnih drugih nedostataka.

Prednosti su, kako smo već i naglasili, zaista brojne. Počevši od brzine, kao jedne od najvažnijih funkcija dobre aplikacije, do preglednosti koja mora biti odlično organizirana, logična, i jednostavna za korištenje, pa sve do promotivnih akcija i stimulacije sistemom bonusiranja. Sigurnosni aspekt je također od izuzetne važnosti, prije svega jer se ovdje radi o obradi osobnih podataka ali i velikim financijskim transferima, stoga se vrhunski sigurnosni standardi podrazumijevaju.

tekst3sl2 2

Prema navedenom, aplikacije za sportsko klađenje imaju dosta prednosti u odnosu na web prikaz. Mnogo segmenata u samoj aplikaciji možete i subjektivno procijeniti tako da ćete naposljetku ipak vi sami odlučiti koliko vam je neka aplikacija dobra, dok smo vam mi donijeli bitne praktično-tehničke osobine.

Posjetite online kladionice i njihove aplikacije za mobilno klađenje – uzbudljiva zabava, koja vam može donijeti i profit, zagarantirana je u svakom trenutku. Igrajte odgovorno, i uživajte u čarima ovog egzotičnog i inovativnog oblika sportskog klađenja.

Najčitanije