Banner
ff 2

Gmail pomoću Gemini sažima poruke

Očekuje se da će Gmail uskoro uvesti značajku sažimanja e-poruka putem Gemini asistenta, omogućavajući korisnicima brže pregledavanje i fokusiranje na važne informacije.

Prije nekoliko mjeseci, Google je preimenovao svoj asistent Bard u Gemini. Ovaj novi osobni asistent, pokretan umjetnom inteligencijom, postepeno će zamijeniti Google Assistant.

iOS 18 implementira Google Gemini

Google sustavno unapređuje svoju integraciju s drugim aplikacijama, a čini se da će sljedeća na redu biti Gmail za Android, koji će integrirati Gemini.

naslovna11 1

Gmail bi uskoro mogao uvesti značajku sažimanja e-poruka zahvaljujući Geminiu. Novo izvješće pokazuje da je ova značajka primijećena u najnovijoj beta verziji Gmaila za Android (v2024.03.31.621006929) od strane koda koji je analizirao AssembleDebug (prema PiunikaWeb izvoru).

Google Bard mijenja ime u Gemini

Izgleda da će postojati gumb “Sažeti ovu e-poštu” ispod linije predmeta e-pošte u Gmail aplikaciji, omogućavajući korisnicima da generiraju sažetak e-pošte.

1 7

Unatoč tome što ova nova značajka još uvijek nije stabilna, Google ju nije objavio većini korisnika. Već je dostupna za Gmail na webu, ali je trenutno ograničena samo na korisnike Google Workspacea putem Labs odjeljka.

Vaš stariji Samsung Galaxy ima AI ali se ne zove Galaxy AI

Kada značajka bude službeno objavljena, bit će dostupna većini pametnih telefona i tableta Galaxy s Androidom 14 (ili čak starijim, no još uvijek nije potpuno jasno). Uz One UI 6.1, Samsung je predstavio niz značajki koje pokreće umjetna inteligencija, uključujući sažimanje bilješki u Samsung Notes, sažetke web stranica u Samsung Internetu, te prijevod jezika u stvarnom vremenu tijekom razmjene trenutnih poruka i glasovnih poziva.

iOS 18 implementira Google Gemini

Ova promjena predstavlja dio šireg trenda u kojem tehnološke tvrtke sve više integriraju umjetnu inteligenciju u svoje proizvode radi pružanja efikasnijih i personaliziranijih korisničkih iskustava.

tekst2naslovna

Umjetna inteligencija omogućuje algoritmima da analiziraju velike količine podataka i donose zaključke u stvarnom vremenu, što korisnicima omogućuje brže i učinkovitije obavljanje različitih zadataka.

Google napada ChatGPT – stiže Gemini

Primjena ove tehnologije u Gmailu omogućit će korisnicima da brže pregledavaju svoje e-poruke i fokusiraju se na najvažnije informacije, što će poboljšati njihovu produktivnost.

4

Nadalje, integracija Gemini asistenta može pružiti personalizirane preporuke i sugestije korisnicima tijekom korištenja aplikacije, čime se dodatno poboljšava korisničko iskustvo.

Google Gemini ipak nije tako “pametan”

Uz to, suradnja između Googlea i Samsunga ukazuje na trend sve veće integracije između različitih tehnoloških platformi i proizvoda radi stvaranja ekosustava koji pruža korisnicima sveobuhvatna rješenja za njihove potrebe. Očekuje se da će ovaj trend nastaviti rasti kako tehnološke tvrtke nastoje unaprijediti svoje proizvode i usluge kako bi bolje odgovarali potrebama modernih korisnika.

Najčitanije