Banner
Fury vs Wilder live stream e1633779274278

Tyson Fury vs Deontay Wilder full fight

Noćas oko 3 sata gledat ćemo boskački spektakl - treću borby Tysona Fury vs Deontay Wilder. Nažalost, HR TV postaje je neće prenositi, ali mi znamo kako je možete pogledati...

Update: ukoliko ste odlučili prespavati borbu i uštedjeti nezanemarivu količinu novca, dan poslije pogledajte glavne highlitse borbe u ovom 27 minutnom videu.

Meč je bio izvrstan. Prvo je Fury poslao Deontaya na pod u trećoj rundi, no nakon toga je naletio na par bombi i Wilder je Furya dva puta poslao na pod u četvrtoj. No Fury se oporavio i uspavao Wildera u 11. rundi….

Tyson Fury (30-0-1) vs Deontay Wilder (42-1-1) prijenos uživo: Gypsy King i Brončani bombarder bore se za WBC titulu u teškoj kategoriji u Las Vegasu, nočas oko 3 sata po našem vremenu gledat ćemo spektakl Tyson Fury vs Deontay Wilder.

Prvi meč je završio remijem, u drugom je Tyson izdominirao Widera i meč je prekinut u 7, rundi, a u trećoj? Znat ćemo večeras.

Kladionice su na strani Tysona, Kralj Cigana je brži i tehnilki potkovaniji, dok je Deonty Wilder one trick pony – ali kakav, čovjek ima najjači udarac u teškoj diviziji, a i šire.

Fury vs Wilder live stream 2

S druge strane, Tyson Fury je dokazao da zna primiti jake udarce.

Kakav će biti rasplet treće borbe – koju realno Wilder nije zaslužio nakon poniženja u drugoj, fanovi su željeli gledati borbu Antony Joshua vs Tyson Fury, koja bi sigurno bila zanimljivija – no klauzule u ugovoru uvijek imaju zadnju riječ.

A samo borbu baš i nije jednostavno gledati. Ako izuzmemo različite nelegalne servise, koji će vas početo i napuniti malwareom i sličnim životinjama, Fury vs Wilder možete gledati samo putem nekog Pay – pre view servisa.

No osim što za Tysona Fury vs Deontay Wilder trebate odvojiti i do pozamašnih 80-ak dolara na ESPN+, problem je i što oni u pravilu ne rade u Hrvatskoj. Primjerice, ESPN+ ili BT Sport Office će odbiti vaš novac, samo zato jer ste iz Hrvatske :-(. No BT Sport Office je znatno poboljniji, samo 25 funti – za otočane.

Riješenje postoji – VPN. Osim što je dobar za sigurnost, VPN  servis je idealan za zavaravanje ovakvih bedastih geo lokacijskih barijera.

Do tada prisjetimo se kako je prošao zadnji meč Tyson Fury vs Deontay Wilder:

Najčitanije