Banner
tekst2naslovna 9

Twitter u jednom twittu donosi više oblika medija

Twitter se napokon odlučio korisnicima donijeti mogućnost postavljanja različitih vrsta medijskog sadržaja u jednom twittu.

Nakon čitave priče i „zavrzlame” oko Elona Muska i njegove kupovine Twittera, izgleda kako su se „usijane glave” postepeno ohladile. I taj je dio priče na neko vrijeme zaboravljen, točnije završio je na sudu: „Twitter je tužio Elona Muska”.

Elon Musk odustao od kupovine Twittera

Twitter je otišao dalje i nastavio sa svojim uobičajenim razvojem i dovođenjem novih značajki na ovu platformu. Oni koji su korisnici Twittera dugo godina ili je ipak riječ o kraćem vremenskom periodu, znaju kako Twitter donosi mogućnost postavljanja (korištenja) jednog oblika medija.

tekst2sl1 6

Dali se tu radilo o video formatu, fotografiji ili GIF datoteci sasvim je nebitno.

Ako ste odlučili postaviti nešto na Twitter (twittati) bili ste osuđeni na odabir samo jednog medijskog formata, sve do sada.

Android aplikacije koje kradu novac – uklonite ih

Iako moramo reći da je sve do sada bilo moguće priložiti do četiri fotografije, nije bilo moguće priložiti fotografiju, GIF ili pak video zapis zajedno.

Samsung Galaxy S23 Ultra: „vraća se” periskopska kamera 10MP, 10X

Čini se kako će to od sada biti moguće. Čelnici Twittera obznanili su kako se testira mogućnost postavljanja sadržaja (postova) na Twitter i uz to mogućnost stavljanja kombiniranih oblika medija zajedno.

tekst2sl1 5

Bez obzira dali riječ bila o fotografijama, video materijalima ili GIF datotekama, od sada će sve to biti moguće „spojiti u jedno”. Cilj ove mogućnosti je izraziti svoju kreativnost unutar ograničenih 280 znakova.

Elon Musk pauzirao kupovinu Twitter-a?

Odnosno dovođenja bitnog sadržaja s ograničenim prostorom za pisanje i izražavanje. Naravno kako to obično i biva, Twitter ovu značajku tek testira na odabranom broju korisničkih računa i u nekoliko različitih zemalja.

tekst2sl2 6

Za sada nije poznato kada će navedena opcija (mogućnost) biti dostupna globalno odnosno svim korisnicima Twitter platforme. Iako moramo priznati kako nije riječ o nekoj velikoj „promjeni” i novitetu.

Samsung Galaxy A modeli u budućnosti izgubiti će jedan (ne)bitni senzor

Veselimo se što će Twitter od uskoro unaprijediti dovođenje sadržaja unutar svojih stranica, što će korisnici znati izuzetno cijeniti, sigurni smo u to.

Dongfeng Nano Box električni mališan po cijeni 10.000$

Uvjereni smo kako su ovim potezom čelnici Twittera željeli napraviti mali odmak od aktualnosti koje ih već duže vrijeme prate i skinuti onu „gorčinu” s imena one poznate platforme.

tekst2naslovna 1

Jer je upravo Twitter oduvijek glasio za platformu koja donosi provjerene informacije „kratko i jasno” a nadamo se kako će tako i ostati i u godinama koje su ispred nas.

Pametni telefoni bilježe slabiju potražnju u posljednjem kvartalu

S druge pak strane bit će zanimljivo za vidjeti kako će se završiti (sudski) čitava zavrzlama oko Elona Muska i njegove kupovine Twittera.

Jer ima i on svoje razloge zbog kojih želi odustati od kupovine, dok i Twitter ima svoje razloge zbog kojih ne želi odustati od takve prilike i „uzimanja” 44 milijardi Američkih dolara od najbogatijeg čovjeka na svijetu, Elona Muska.

Najčitanije