huawei
tekst2naslovna

Xiaomi Watch 2 – render i specifikacije uz cijenu

Xiaomi na MWC sajmu planira predstaviti čitav spektar gadgeta, među njima je i Xiaomi Watch 2, evo detalja.

Huawei najavljuje revoluciju s serijom P70: Integracija satelita i više brzina čipseta!

U rujnu prošle godine, Xiaomi je oduševio ljubitelje tehnologije lansiranjem svog pametnog sata, Watch 2 Pro. Sada, iz pouzdanih izvora, saznajemo da ova inovativna tvrtka radi na još jednom izdanju svog popularnog nosivog uređaja – Xiaomi Watch 2.

Android želi postati broj 1 na svim uređajima

Prema informacijama koje je nedavno podijelio Winfuture, Xiaomi Watch 2 će biti osvježavajući dodatak pametnim satovima ove tvrtke, donoseći nekoliko značajnih promjena i poboljšanja.

1 13

Jedna od primjetnih razlika u dizajnu između Watch 2 Pro i nadolazećeg Xiaomi Watch 2 bit će odsustvo funkcionalne krune na desnoj strani. Iako će zadržati isti elegantni i moderan izgled, ova promjena naglašava Xiaomijevu sposobnost prilagodbe potrebama korisnika.

Xiaomi 14 Ultra donosi Europske cijene

1,43″ kružni AMOLED zaslon rezolucije 466 x 466 piksela s uvijek uključenim načinom rada ostaje neizmijenjen, pružajući korisnicima jasnu i oštru sliku na svakom koraku.

TEKST2SL3
Xiaomi Watch 2 Pro na renderu !

Osim estetskih promjena, Xiaomi Watch 2 će također impresionirati svojim performansama. Pokreće ga Snapdragon W5+ Gen 1 četverojezgreni čipset, isti kao i kod Pro modela, obećavajući brzinu, učinkovitost i pouzdanost.

Hyundai priprema tržište za električne kamione – Ioniq T7 i Ioniq T10

Trajanje baterije od do 65 sati osigurat će kontinuirano korištenje bez potrebe za čestim punjenjem, što je izuzetno važno za one koji vole aktivni način života.

TEKST2SL5 1
Xiaomi Watch 2 Pro na renderu !

Jedna od najvažnijih značajki pametnog sata je operativni sustav, a Xiaomi Watch 2 ne zaostaje ni u tom pogledu. Radit će na Googleovom wearOS-u, što korisnicima omogućuje pristup širokom spektru aplikacija i funkcija.

Preporucamo.com od sada i na Discord-u

Očekuje se da će uređaj biti isporučen s unaprijed instaliranim aplikacijama poput Google novčanika, Google karata, Play Store-a i još mnogo toga, što će dodatno obogatiti korisničko iskustvo.

TEKST2SL1 1
Xiaomi Watch 2 Pro na renderu !

Što se tiče povezivosti, Xiaomi Watch 2 će biti opremljen Bluetoothom 5.2, WiFi-jem, NFC-om, GPS-om i GNSS-om, osiguravajući stabilnu i brzu vezu s drugim uređajima i mrežama.

Drop test: Samsung Galaxy S24 Ultra vs. iPhone 15 Pro Max

Iako neće biti dostupna LTE-kompatibilna varijanta, ove značajke pružit će dovoljno mogućnosti za povezivanje i korištenje pametnog sata u različitim situacijama.

Meta Quest 3 vs. Apple Vision Pro: Sukob VR headseta budućnosti

Za ljubitelje aktivnog načina života, Xiaomi Watch 2 će biti idealan suputnik. S podrškom za 150 sportskih načina rada, korisnici će imati sve potrebne informacije o svojim aktivnostima i napretku.

tekst2naslovna

Uz to, ugrađeni senzori poput monitora spavanja, SpO2 senzora, monitora otkucaja srca i brojača koraka pružit će cjelovit uvid u zdravstveno stanje korisnika.

Bivši zaposlenik Apple-a mora na 4 mjeseca u zatvor radi odavanja poslovnih tajni

I dok se svijet s nestrpljenjem priprema za dolazak Xiaomi Watch 2, već su poznati neki detalji o cijenama. Prema izvješćima, Xiaomi Watch 2 već je izlistan kod brojnih trgovaca po cijenama koje se kreću od 199 do 219 eura, ovisno o tržištu. Ova pristupačna cijena čini ga dostupnim širokom krugu potrošača, pružajući im vrhunsku tehnologiju po pristupačnoj cijeni.

Samsung Galaxy Watch: Nova značajka za apneju tijekom spavanja

Xiaomi Watch 2 obećava donijeti niz poboljšanja i novih značajki koje će korisnicima pružiti još bolje iskustvo s pametnim satom.

LG je najpouzdanija marka perilica rublja prema istraživanju Consumer Reports

S izvrsnim dizajnom, snažnim performansama i bogatim značajkama, ovaj nosivi uređaj definitivno će privući pažnju ljubitelja tehnologije diljem svijeta. Ostaje nam samo čekati službeno lansiranje i isprobati sve što Xiaomi Watch 2 ima za ponuditi.

Najčitanije