Banner
4 2

Tesla Model 3 Performance 2024: Agresivni dizajn i vrhunske performanse

Tesla Model 3 Performance za 2024. godinu impresionira redizajniranim estetskim značajkama i poboljšanim performansama, uključujući snažniji stražnji motor od 406 KS i poboljšanja za stabilnost na visokim brzinama.

Tesla ne pokazuje znakove usporavanja kada je riječ o inovacijama, a njihov nadolazeći Model 3 Performance iz 2024. godine jasno to dokazuje. Ovaj model, koji je već viđen nekoliko puta tijekom vikenda, uključujući na punjačima u Santa Monici, više se ne krije pod kamuflažom, sugerirajući da bi Tesla mogao uskoro službeno objaviti ovo vozilo. To se poklapa s ranijim špekulacijama o predstavljanju koje bi se moglo odviti u travnju.

Tesla Model 3 Ludicrous – nekada znana kao performance verzija

Tesla Model 3 Performance predstavlja vrhunac dizajna i performansi unutar već impresivne linije Modela 3. Ova izvedba dolazi s nekoliko ključnih nadogradnji koje je Tesla pažljivo integrirao kako bi poboljšao vozačko iskustvo i performanse.

1 47

Prema dostupnim informacijama, novi Model 3 Performance će se pohvaliti redizajniranim prednjim dijelom i stražnjim dijelom vozila. Prednji dio će sadržavati zakrivljeni otvoreni spliter koji vozilu daje agresivniji izgled, dok će stražnji dio biti obogaćen difuzorom i spojlerom od ugljičnih vlakana.

5 1

Ovi elementi ne samo da vizualno obogaćuju automobil, već i funkcionalno doprinose optimizaciji stabilnosti pri visokim brzinama.

Tesla kreće s postavljanjem volana na desnu stranu za Indijsko tržište

Unatoč svojoj usmjerenosti na estetiku, Tesla nije zanemario ni performanse. Prema izvorima, novi model će biti opremljen snažnijim stražnjim motorom od 406 KS, dok kombinirana snaga oba motora premašuje 500 KS, iako se ranije spekuliralo o brojci od 600 KS.

2 36

Ovo omogućava Modelu 3 Performance ubrzanje od 0 do 100 km/h za impresivnih 2,9 sekundi. Osim toga, Tesla uvodi i Track Mode V3, koji nudi potpuno novu kalibraciju pogonskog sklopa i prilagodljivi ovjes, pružajući vozačima veću kontrolu i moć za volanom.

Sada je službeno: Xiaomi SU7. Tesla 3 je u problemima

Tijekom posljednjeg vikenda, Tesla je također smanjio cijene svojih Modela S/X i Modela Y na globalnim tržištima i snizio cijenu paketa za potpuno samostalnu vožnju (Full Self-Driving ili FSD) na 8000 dolara.

3 1

S obzirom na to, zanimljivo će biti vidjeti hoće li Tesla uspjeti postaviti cijenu Modela 3 Performance ispod praga od 55.000 dolara koji omogućuje ostvarivanje prava na porezni kredit, što bi dodatno moglo privući kupce.

Tesla s CATL-om razvija brže punjenje baterija

Očekuje se da će ove promjene i nadogradnje pomoći Tesli da nadoknadi potencijalno loš publicitet koji bi mogao proizaći iz njihovog nadolazećeg izvješća o zaradi.

4 2

U svakom slučaju, Tesla nastavlja gurati granice u automobilskoj industriji, što je jasno vidljivo kroz njihov novi Model 3 Performance.

Najčitanije