Banner
iPhone 15 Pro Max vs Galaxy S23 Ultra kamera 5

Samsung želi lansirati “manji” Galaxy S Ultra model – konkurencija iPhone Pro modelu

Šuška se kako Samsung želi svojoj Galaxy S seriji pridružiti još jednog člana, što bi onda ukupan broj model diglo na četiri.

TOP 5 Samsung One UI 6.0 značajki

Naravno, sve još uvijek ostaje na razini glasina, ali to nas ne sprječava da s vama podijelimo najnovije vijesti iz svijeta mobilnih telefona. Čini se kako Samsung smišlja nešto veliko, a jedna od glasina koje kruže sugerira da se radi o “manjem” Galaxy S Ultra modelu, usmjerenom na izazivanje iPhone Pro telefona.

iPhone 15 Pro Max vs Galaxy S23 Ultra kamera 4

S obzirom na to da se Samsung približava najavi svoje sljedeće generacije vodećih pametnih telefona, glasine su počele kružiti o mogućim telefonima koji bi mogli ugledati svjetlo dana za nekoliko godina.

Samsung One UI 6.1 u fokus stavlja AI

Jedna od intrigantnijih glasina sugerira dolazak mini Galaxy S Ultra telefona, dizajniranog da konkurira iPhone Pro modelima. Prema izvorima iz Južne Koreje (putem @Tech_Reve), Samsung istražuje ideju stvaranja manjeg telefona od Galaxy S Ultra, ali s istim visokokvalitetnim značajkama.

iPhone 15 Pro Max vs Galaxy S23 Ultra kamera

Kombinacija vrhunskih specifikacija i kompaktnijeg dizajna mogla bi pomoći Samsungu da se uspješno natječe s Appleovim iPhone Pro modelima, uključujući i iPhone 15 Pro, koji bi mogao imati zaslon od 6,1 inča.

Samsung – novi dizajn Galaxy S25 te Galaxy Z Flip 6 / Z Fold 6 mobitela

Postavlja se pitanje hoće li se ovaj model pridružiti liniji Galaxy FE, što dodatno zbunjuje situaciju. Ako je riječ o telefonu iz serije FE, vjerojatno će imati nešto niže specifikacije, posebno kada je riječ o kameri, a po čemu su Galaxy S Ultra telefoni već prepoznatljivi.

iPhone 15 Pro Max vs Galaxy S23 Ultra kamera 2

Važno je napomenuti da, kao i kod većine glasina, ništa nije još konačno odlučeno, a situacija se može promijeniti u budućnosti. Unatoč nesigurnostima, glasine također ukazuju na moguću promjenu dizajna svih Samsung pametnih telefona nakon serije Galaxy S25.

Najbolji TV godine: Samsung 55″ S90C OLED TV

Ovo bi značilo da bi Galaxy S26 i nadalje mogao donijeti drastično drugačiji dizajn u usporedbi s prethodnim modelima. Također se spominje moguće smanjenje Galaxy A serije, što bi impliciralo lansiranje manje Galaxy A telefona.

iPhone 15 Pro Max 2

Uz to, izgleda da Samsung razvija jeftiniji model Galaxy Z Fold telefona. Trenutno kruže informacije o dva prototipa na kojima tvrtka radi. Jedan od tih modela nema vanjski zaslon, dok drugi posjeduje vrlo malen pokrovni zaslon.

Samsung Galaxy S24 Ultra uz bok Galaxy S23 Ultra modela

Očekuje se da bi ovaj sklopivi telefon mogao biti lansiran nakon Galaxy Z Fold 6. Ako se takav model pojavi, postavlja se pitanje hoće li Samsung nastaviti s lansiranjem Galaxy Z Flip serije telefona, s obzirom na popularnost trenutnih Galaxy Z Flip modela diljem svijeta.

Galaxy S23 Ultra 2 2

Dok su ove informacije još uvijek u domeni glasina, one pružaju zanimljiv uvid u ono što bismo mogli očekivati od Samsunga u narednim godinama.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 – Najnovije promjene na zaslonima

Ostaje nam samo pratiti službene objave i vidjeti hoće li se ove glasine pretvoriti u stvarnost. Naravno kada budemo imali dodatne pojedinosti u vezi ove “priče” ponovno ćemo s vama podijeliti neke detalje.

Najčitanije