Banner
naslovna 7

Xiaomi Redmi Watch 4 predstavlja 29.11.2023. – AMOLED zaslon i aluminijsko kućište

Xiaomi će 29.11.2023 uz Redmi K70 seriju, predstaviti i Redmi Watch 4 pametni sat, evo detalja koje donosi sa sobom.

Xiaomi je najavio da će predstaviti seriju Redmi K70, zajedno s nizom drugih proizvoda, uključujući prijenosna računala Redmi Book, hladnjak, slušalice i pametni sat, na događanju zakazanom za 29. studenog.

MagSafe i Qi2 – Budućnost bežičnog punjenja za Android

Prije samog predstavljanja, Xiaomi je počeo dijeliti informacije o ključnim značajkama nadolazećeg Redmi Watcha 4 putem Weiba.

Xiaomi HyperOS dolazi na još 11 modela telefona – evo kojih

Jedna od najistaknutijih karakteristika Redmi Watcha 4 je njegovo kućište od aluminijske legure, čineći ga prvim Redmi pametnim satom s metalnim kućištem. Kućište je dodatno obogaćeno rotirajućom krunom od nehrđajućeg čelika, čiji je dizajn opisan kao “dijamantni rez”. Ovaj estetski dodatak ne samo da pridodaje sofisticiranost dizajnu sata, već omogućuje i jednostavniju navigaciju kroz sučelje uređaja.

1 21

Zaslon pametnog sata ima dijagonalu od 1,97 inča, a radi se o AMOLED zaslonu s brzinom osvježavanja od 60 Hz. Ovaj zaslon može postići svjetlinu od 600 nita, što ga čini izuzetno pogodnim za upotrebu na otvorenom. Korištenje LTPS tehnologije dodatno pomaže u smanjenju potrošnje energije, pružajući dulje trajanje baterije, što je ključna značajka svakog pametnog sata.

Redmi K70 Pro pokazuje rendere i značajke – predstavljanje 29.11.2023.

Xiaomi je otkrio kako će Redmi Watch 4 imati impresivnih preko 200 digitalnih brojčanika, pružajući korisnicima mogućnost potpune personalizacije izgleda sata prema vlastitom stilu i preferencijama. Te brojčanike je moguće vidjeti u teaseru, a izgledaju vrlo atraktivno.

2 14

Što se tiče narukvica, Redmi Watch 4 će biti dostupan s četiri vrste narukvica – metalnom, kožnom, tkanom i TPU. Ova raznolikost omogućava korisnicima da prilagode izgled sata ovisno o prigodi ili vlastitom stilu.

Xiaomi Redmi K70E – Dimensity 8300 i prikaz na renderima

Unatoč tome što su mnoge specifikacije još uvijek tajanstvene, očekuje se da će Redmi Watch 4 naslijediti ključne značajke svojih prethodnika, uključujući vodootpornost od 5ATM i ugrađenu GPS podršku za preciznu navigaciju. Kao i većina pametnih satova, očekuje se i niz značajki za praćenje zdravlja, poput 24/7 praćenja otkucaja srca i mjerenja SpO2. Detalji o dodatnim specifikacijama i značajkama bit će objavljeni bliže službenom predstavljanju.

3 10

S obzirom na Xiaomijevu reputaciju za pružanje visokokvalitetnih i pristupačnih pametnih uređaja, očekivanja su visoka za Redmi Watch 4. Službeno predstavljanje zakazano za 29. studenog donijet će konačne detalje i pružiti korisnicima uvid u inovacije koje će Redmi Watch 4 donijeti na tržište pametnih satova.

Najčitanije