Banner
1 14

Samsung Galaxy S25 imati će 6,36″ zaslon

Samsung planira unaprijediti Galaxy seriju dodavanjem većih zaslona, poboljšanih kamera i ekskluzivnih Exynos čipsetova na Galaxy S25.

Samsung je predstavio neznatno veći 6,2-inčni zaslon na svojem nadolazećem modelu Galaxy S24 u usporedbi s 6,1-inčnim zaslonom na prethodnoj verziji, nagovještavajući kontinuitet ovog trenda prema novim glasinama iz Južne Koreje.

Vaš stariji Samsung Galaxy ima AI ali se ne zove Galaxy AI

Prema nedavnom postu na lokalnom blogu Naver, sljedeća godina možda će donijeti 6,36-inčni zaslon na Galaxy S25. Ovakav potez ne samo da bi označio nastavak rasta dijagonale zaslona već bi i pozicionirao Galaxy S25 unutar istih dimenzija kao i Xiaomi 14, koji se također može pohvaliti 6,36-inčnim zaslonom.

1 14

U svijetlu ovih razvoja, očekuje se da će se tržište pametnih telefona nastaviti natjecati u segmentu veličine zaslona. Prema glasinama, Apple se također planira pridružiti ovoj utrci, navodno donoseći 6,3-inčni zaslon na svom modelu iPhone 16 Pro.

Samsung Galaxy Watch 7 u tri verzije – na tržištu zajedno s Z Flip/Fold6 i Galaxy Ringom

Dodatno, razgovara se o tome da će Samsungova generacija Galaxy S25 ekskluzivno uključivati Exynos čipsetove u svim regijama, s najnovijim Exynos 2500 čipom vjerojatno kao njihovim glavnim izborom.

ff33

Nadalje, Galaxy S25 i S25+ bi mogli biti opremljeni istim 50MP ISOCELL GN3 glavnim senzorom koji je već korišten na prethodnim generacijama, S23 i S24.

Samsungu odobreno 6 milijardi dolara za proširenje tvornica čipova u SAD-u

Ovaj senzor obećava vrhunske performanse u fotografiji i poboljšanu osjetljivost na svjetlo, što bi moglo rezultirati izvanrednim iskustvom fotografiranja za korisnike ovih uređaja.

bb1

Uz to, nedavni izvještaji također sugeriraju mogućnost uvođenja Sony glavnog senzora u S25 generaciju. Ovaj potez bi dodatno obogatio ponudu senzora i mogao bi dovesti do još većeg unaprjeđenja kvalitete fotografija na Galaxy uređajima.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Osim toga, promjene u veličini zaslona i poboljšanja senzora mogu imati dublje implikacije na iskustvo korištenja pametnih telefona. Veći zasloni omogućuju korisnicima više prostora za rad i multimedijalno iskustvo, dok napredni senzori pružaju bolju kvalitetu slika, posebno u uvjetima slabijeg osvjetljenja.

Samsung Galaxy S25 dolazi s isključivo Exynos 2500 čipom

To bi moglo zadovoljiti zahtjeve sve zahtjevnijih korisnika koji očekuju najvišu razinu performansi od svojih pametnih telefona.

Samsung ide ka razvoju LPDDR6 RAM-a

U konačnici, ovi razvoji sugeriraju dinamičan trend unutar industrije pametnih telefona koji se usredotočuje na kontinuirano unaprjeđenje tehnologije zaslona i kamera kako bi se korisnicima pružilo vrhunsko iskustvo.

 

Najčitanije