Banner
Realme event #2

Realme donosi na tržište nove modele pametnih televizora – 43” i 50”

Realme donosi dva nova modela pametnih televizora...

Prije nekoliko dana na našim stranicama mogli ste čitati o podbrendu s kojim Realme ulazi u tržište hardvera s naglaskom na strojno učenje (AIoT). Danas vam pak donosimo još jednu zanimljivu informaciju koja kazuje kako Realme donosi nove modele pametnih televizora. Sve je to bilo pod upitnikom odnosno kako bi mi rekli „rekla kazala” slobodni smo reći sve do sada. Realme je odaslao pozivnice za događaj kojim će u Indiji predstaviti nekoliko novih modela pametnih telefona ali zvijezde večeri neće biti oni, već dva modela pametnih televizora.

Twitter razmatra uvođenje „reakcija” na Tweetove

Da dobro ste pročitali, Realme predstavlja dva modela pametnih televizora. Riječ je o 43” i 50” modelima. Oba modela pokretat će Android 10 mobilni operativni sustav, za sada bez navoda hoće li Realme prilagoditi softversku stranu pametnih televizora. Kada smo se već dotaknuli softverske strane kažimo kako će oba modela imati glasovnog asistenta uz Dolby Cinema značajke. Okrenemo li se značajkama odnosno specifikacijama ova dva modela pametnih televizora prvi značajka koja nam dolazi je ona da će oba modela posjedovati 4K prikaz te kutog pregleda od 178 stupnjeva. Realme u svoje modele pametnih televizora ugradio je mogućnost reprodukcije 1,07 milijardi boja kao i Picture Engine uz Chroma Boost prikaz slike. Za kraj ove strane prikaza slike kažimo kako je svoje mjesto pronašao i Dolby Vision HDR.

Realme event #1

Zvuk na Realme pametne televizore (oba modela) donosi 24W quad stereo zvučnike kao i podrška za Dolby Atmos i DTS HD. Po pitanju konektora oba modela bit će identična odnosno donosit će tri HDMI priključka, dva USB priključka, jedan Ethernet priključak, Wi-Fi mogućnost povezivanja (za 2.4GHz i 5GHz), Bluetooth 5.0 te priključak za antenu. Zavirimo li malo dublje u unutrašnjost oba modela naići ćemo na četvero-jezgreni MediaTek chipset.

Značajka „Pusti nešto” dolazi na Netflix – za one željne Netflixa a neznaju što da gledaju

Realme pametni televizor od 43” teži 9,5kg u pakiranju, odnosno on sam teži 6,5kg. Njegova potrošnja struje deklarirana je na 100W. Cijena 43” modela bit će negdje oko 350€ odnosno pošto će biti predstavljanje u Indiji, u njihovoj valuti (Indijski Rupi) 30,000INR. Veći model dakle 50” teži zajedno sa prodajnim pakiranjem 13,1kg odnosno sam pametni televizor teži 9,2kg te je njegova potrošnja struje deklarirana na 200W. Cijena većeg modela iznosit će 400€ a to je u Indijskoj valuti 35,000INR.

Harmony OS 2.0 stiže drugi tjedan na ove Huawei mobitele!

Predstavljanje je Realme zakazao za sutra (31.05.2021). Dok vrijeme dolaska u prodaju za sada nije poznat a mi se nadamo kako će ovi modeli pametnih televizora naći svoj put ka globalnom tržištu.

Najčitanije