Banner
ff44 1

Ovo je Motorola Edge 50 Pro

Renderi telefona, čiji su detalji procurili, sugeriraju da bi službena najava mogla biti blizu, a prvotna dostupnost u Kini može biti realnost, s modelom X50 Ultra koji bi mogao biti prvi od troje identičnih modela koji će biti objavljeni.

Motorola je u svom radnom studiju već neko vrijeme angažirana na razvoju svog sljedećeg vrhunskog pametnog telefona, nazvanog Edge 50 Pro. Danas su procurele hrpe slika ovog uređaja zajedno s nekim ključnim detaljima, a mi smo odlučili zaroniti dublje u otkriveno.

Motorola Moto X50 Ultra fokus na AI i F1 brzinu

Slično kao i u prethodnim godinama, očekuje se da će se isti model telefona prodavati pod različitim imenima na različitim tržištima. Na primjer, u Kini će se vjerojatno zvati Motorola X50 Ultra, dok će u SAD-u biti poznat kao Motorola Edge+ (2024), dok će se na drugim tržištima nazivati Motorola Edge 50 Pro.

Dolazeći telefon bit će dostupan u nekoliko boja, uključujući ljubičastu, crnu i srebrnu/bijelu/kamenu. Ljubičaste i crne varijante možda će imati stražnju stranu od umjetne kože, što će dodatno naglasiti luksuzni osjećaj uređaja.

Motorola: svi budući telefoni imat će Corning Gorilla Glass

Trostruka stražnja kamera modela Edge 50 Pro bit će jedna od ključnih značajki, s glavnim senzorom od 50 MP f/1.4, ultraširokim objektivom od 13 mm i telefoto objektivom od 73 mm koji će omogućiti do 3x optičkog zumiranja.

Očekuje se da će fotografije i videozapisi snimljeni ovim telefonom biti izvanredni, nudeći korisnicima mogućnost istraživanja kreativnih mogućnosti.

Motorola Adaptive Display: Telefon-pametni sat

Dizajn telefona nastavlja tradiciju zakrivljenih rubova zaslona, koji će biti veličine 6,7 inča i dolazi s impresivnom brzinom osvježavanja od 165 Hz.

7 2

Ovo će pružiti korisnicima izuzetno glatko iskustvo pri navigaciji i gledanju sadržaja na ekranu. Za obradu podataka bit će zadužen čipset Snapdragon 8 Gen 3, uparen s 12 GB RAM-a. Ovo jamči brzo i učinkovito izvođenje aplikacija, čak i pri zahtjevnim zadacima.

Motorola 2024: Uvod u eru umjetne inteligencije na sklopivim telefonima

Jedna od ključnih karakteristika svakog pametnog telefona je trajanje baterije, a Motorola je odlučila implementirati bateriju kapaciteta 4500 mAh u model Edge 50 Pro.

8 2

Dodatno, podrška za brzo žično punjenje od 125 W i bežično punjenje od 50 W osigurat će brzu i praktičnu napunjenost uređaja.

Motorola predstavila koncept telefona koji se uvija oko zgloba korisnika

Interesantno je da su renderi koji su procurili pokazali datum 3. travnja, što bi mogao biti datum službene najave telefona, iako to nije sasvim sigurno.

Motorola već započinje s zadirkivanjem ovog modela u Kini, sugerirajući da bi X50 Ultra mogao biti prvi od trojke identičnih modela koji će biti službeno objavljen.

Motorola Edge 50 Pro obećava impresivan set značajki koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Sa snagom performansi, vrhunskim kamerama i elegantnim dizajnom, ovaj pametni telefon može lako postati jedan od najtraženijih uređaja na tržištu. Ostaje nam samo čekati službenu objavu kako bismo saznali više detalja o ovom uzbudljivom uređaju.

Najčitanije