huawei
4 1

Motorola Moto X50 Ultra fokus na AI i F1 brzinu

Motorola je najavila dolazak svog novog vodećeg telefona, Moto X50 Ultra, putem video teasera, ističući brzinu i AI značajke uređaja. Očekuje se da će se prvo pojaviti na tržištu Kine, a potom globalno, nudeći inovativne specifikacije poput Snapdragon 8 Gen 3 procesora i brzog punjenja. Ovaj potez predstavlja nastavak Motoroline borbe za povratak na vodeću poziciju na tržištu pametnih telefona, nakon nedavnog uspjeha u Europi.

Motorola je nedavno izazvala uzbuđenje među svojim obožavateljima objavom video teasera za svoj najnoviji flagship telefon, Moto X50 Ultra.

Call of Duty: Warzone Mobile stiže 21.03.2024.

Ovaj uređaj, koji se očekuje da će biti sljedeći vodeći model kompanije nakon uspješnog Moto X40 iz 2023. godine te Edge 40 Pro i Edge Plus modela iste godine, privukao je pažnju javnosti zbog obećavajućih značajki i inovativnog dizajna.

Samsung Galaxy A35 5G koštat će 379€

Video teaser, objavljen putem društvene mreže Weibo, prikazuje dinamičnu utrku automobila Formule 1, sugerirajući brzinu i performanse koje će Moto X50 Ultra donijeti korisnicima.

Osim toga, video ističe napredne AI značajke koje će ovaj telefon ponuditi, nagovještavajući da će Motorola postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona.

Motorola: svi budući telefoni imat će Corning Gorilla Glass

Jedna od najzanimljivijih specifikacija koje se očekuju na Moto X50 Ultra je 4nm Snapdragon 8 Gen 3 aplikacijski procesor (AP), što sugerira izuzetnu brzinu i učinkovitost. Osim toga, uređaj će vjerojatno imati stražnju stranu od umjetne kože, koja će dodati luksuzan i ekskluzivan osjećaj u ruci korisnika.

1

Jedna od ključnih karakteristika koja se ističe je baterija od 4500 mAh koja podržava brzo žično punjenje od 125 W i bežično punjenje od 50 W. Ovo će omogućiti korisnicima da brzo napune svoje telefone i nastave s korištenjem bez zastoja.

Motorola Adaptive Display: Telefon-pametni sat

Očekuje se da će Moto X50 Ultra biti prvo dostupan na tržištu Kine, a kasnije će biti lansiran i na globalnom tržištu pod nazivom Moto Edge 50 Pro. U Sjevernoj Americi, ovaj telefon će se vjerojatno prodavati pod imenom Moto Edge+ 2024.

2

Motorola, kao dio Lenovo Grupe, ima bogatu povijest inovacija u industriji pametnih telefona. Nedavno su ostvarili značajan uspjeh na tržištu Europe, gdje su postali četvrti najveći proizvođač pametnih telefona u četvrtom kvartalu 2023. godine.

Motorola 2024: Uvod u eru umjetne inteligencije na sklopivim telefonima

S izvanrednim rastom isporuka od 73% u odnosu na prethodnu godinu, Motorola je dokazala svoju sposobnost da se vrati na vrhunsku razinu konkurentnosti.

3

Povratak Motorole na vrhunsko tržište pametnih telefona podsjeća nas na njezine slavne dane kada je Motorola DROID dominirao kao prvi Android telefon s Androidom 2.0.

Lava Blaze Curve 5G na tržište dolazi 05.03.2024. – evo detalja

Taj je uređaj označio početak ere Androida i postao prvi pravi izazivač iPhonea u Sjedinjenim Američkim Državama. Međutim, nakon tog uspjeha, Motorola je suočila s izazovima i zaostajala za konkurencijom poput Samsunga, HTC-a i LG-a.

4 1

Sada, s Moto X50 Ultra, Motorola se vraća snažnija nego ikad prije, spremna konkurirati s najboljima na tržištu poput Samsunga i Applea. Ovaj najnoviji flagship telefon obećava kombinaciju vrhunskih performansi, elegantnog dizajna i inovativnih značajki koje će privući pažnju potrošača širom svijeta.

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan s iOS platformom

U skladu s Moto X50 Ultra, Motorola se priprema za još jedno iznenađenje koje će revolucionirati način na koji koristimo pametne telefone i postaviti nove standarde u industriji.

Najčitanije