Banner
2 5

Motorola 2024: Uvod u eru umjetne inteligencije na sklopivim telefonima

Chen Jin iz Lenova otkrio je da će prilagođene AI značajke biti dostupne na vodećim modelima Motorola telefona, uključujući Razr Plus i Moto G serije. Iako je naglasak možda na kineskom tržištu, najava sugerira globalnu integraciju umjetne inteligencije. Ove prilagođene značajke mogu značiti napredna AI iskustva za korisnike, postavljajući Motorola telefone kao tehnološki napredne uređaje u nadolazećoj eri mobilne tehnologije.

Uzbudljive vijesti stižu iz svijeta mobilnih uređaja jer se čini da će sljedeća godina donijeti revoluciju u tehnologiji pametnih telefona, posebice onih s preklopnom funkcionalnošću.

Apple Vision Pro 2 na tržište će 2027. godine

Šef odjela za mobilne uređaje tvrtke Lenovo China, Chen Jin, nedavno je najavio na kineskoj društvenoj medijskoj platformi Weibo da će Motorola uređaji 2024. godine iskoristiti moć procesora potrebnu za obavljanje zadataka povezanih s umjetnom inteligencijom (AI). Ova izjava sugerira da će Motorola unaprijediti svoje pametne telefone s ciljem pružanja naprednih AI iskustava korisnicima.

1 17

Jedan od ključnih aspekata ove najave odnosi se na integraciju snažnog silikona koji će omogućiti Motorola uređajima da se učinkovito nose s zahtjevnim zadacima povezanim s umjetnom inteligencijom.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi 4K snimanje pri 120fps-a

Prema Chen Jinu, ovo će omogućiti liniji pametnih telefona, posebno Razr Plus modelu, da koristi aplikacijski procesor Snapdragon 8 Gen 3. Osim nadogradnje čipseta, korisnici mogu očekivati i “zapanjujući” remont dizajna Razr Plusa (2024).

2 5

Ovaj potencijalni redizajn slijedi prošlogodišnje promjene koje su uključivale veći 3,6-inčni vanjski Quick View zaslon na modelu Razr Plus (2023), koji pokriva cijelu stražnju ploču kada je uređaj preklopljen.

Microsoft Copilot dostupan na Android i iOS platformama

Vanjski Quick View zaslon pokazao se izuzetno korisnim, omogućujući korisnicima da obavljaju razne zadatke bez potrebe za otvaranjem uređaja.

tekst2sl1

Ova inovacija čini Razr Plus (2023) praktičnim i funkcionalnim, a očekuje se da će sljedeća iteracija dodatno poboljšati ovu funkcionalnost. S integracijom snažnijeg procesora, Motorola će vjerojatno omogućiti korisnicima da bez problema koriste AI aplikacije na svom uređaju, pružajući im nevjerojatno brzo i učinkovito iskustvo.

Samsung Galaxy S24 modeli imati će slogan: “Epic, just like that”.

Trenutačni model Razr Plus (2023) pokreće Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, što pruža snažne performanse, ali budući zahtjevi za umjetnom inteligencijom mogu zahtijevati još snažniji aplikacijski procesor.

tekst2sl2 6

Snapdragon 8 Gen 3 mogao bi biti ključni sastojak koji će omogućiti Motoroli da se istakne u svijetu sklopivih telefona i pruži korisnicima vrhunsko iskustvo.

Apple: osnovni modeli iPhone-a neće dolaziti s lanjskim procesorima

Osim tehničkih nadogradnji, Motorola planira zadržati većinu trenutnih specifikacija za Razr Plus (2024). Očekuje se da će uređaj zadržati impresivan 6,9-inčni interni plastični OLED zaslon s FHD+ rezolucijom od 1080 x 2640 piksela i impresivnom brzinom osvježavanja od 165 Hz. Telefon će i dalje nuditi 8 GB RAM-a i prostranu memoriju od 256 GB, što će omogućiti korisnicima pohranu velike količine podataka i aplikacija.

tekst2naslovna 2

Oni koji razmišljaju o kupnji Motorolinog Razr Plusa (2023) mogu trenutno iskoristiti atraktivnu ponudu, jer je uređaj dostupan po cijeni od 699,99 USD, što uključuje impresivan popust od 30%.

Samsung One UI 6.1 donosi “Battery Protection” koju već sad možete isprobati

Opcije boja uključuju Infinite Black, Glacier Blue, Peach Fuzz i Viva Magenta, pružajući korisnicima mogućnost da odaberu stil koji najbolje odgovara njihovim preferencijama.

2 9
MotorolaRazr40Ultra#

 

Chen Jin dodatno naglašava da će prilagođene AI značajke Lenova biti dostupne na svim vodećim modelima Motorola telefona, uključujući Moto G modele srednje klase, kao i nadolazeći Razr Plus. Važno je napomenuti da je Chen možda ciljao na kinesko tržište, pa bi se te značajke mogle razlikovati na globalnoj razini.

Bharat GPT kao konkurent ChatGPT-u na tehnološkom horizontu

S obzirom na najavu Motorole, čini se da će sljedeća godina biti ključna za razvoj sklopivih telefona s naglaskom na umjetnoj inteligenciji. Samsung, također, planira uvesti AI značajke u svoju seriju Galaxy S24, što sugerira da će natjecanje na tržištu mobilnih uređaja biti intenzivno.

9 2
MotorolaRazr40Ultra#

Korisnici mogu očekivati inovativna rješenja koja će poboljšati svakodnevno korištenje pametnih telefona i otvoriti vrata novim mogućnostima u digitalnom svijetu.

Najčitanije