Banner
ff55

Apple 2025. predstavlja 20,3″ sklopivi uređaj

Kako se ranije govorilo, sada glasine potvrđuju. Apple će 2025. godine predstaviti 20,3" sklopivi uređaj.

Novo izvješće temeljeno na analizi investitora sugerira da je Apple vjerojatno ispred svog razvojnog plana za nadolazeće uređaje. Nedavno procurjene informacije potvrđuju prethodne nalaze iz više izvora, ukazujući na to da Apple intenzivno radi na razvoju 20,3-inčnog sklopivog hibridnog uređaja.

Apple 2027. donosi sklopivi MacBook 20,3″

Ovaj bi uređaj trebao biti prethodnik sklopivog iPhonea. No, prema tim izvještajima, Apple bi mogao biti spreman za lansiranje svog prvog sklopivog uređaja najranije između 2026. i 2027. godine. Međutim, najnovije informacije sugestiraju mogućnost da bi uređaj mogao biti dostupan već 2025. godine.

3 4

Analiza opskrbnog lanca ukazuje na to da će tehnološki gigant biti spreman za masovnu proizvodnju do kraja 2025. godine. To implicira da bi lansiranje uređaja moglo biti zakazano za kraj 2025. ili početak 2026. godine.

Apple predao patent za iPhone Flip

Planirani hibridni uređaj bit će inovacija unutar Appleove nove linije proizvoda i neće biti kategoriziran ni kao iPad ni kao MacBook. Umjesto toga, ciljat će na ultra-premium segment tržišta, što može implicirati visoku cijenu i ekskluzivne značajke namijenjene odabranom krugu korisnika.

1 2

Osim toga, Apple razvija sklopivi iPhone, s planiranim modelima veličine 7,9 inča i 8,3 inča. Očekuje se da će ovi modeli ući u masovnu proizvodnju godinu dana nakon hibridnog uređaja, dakle krajem 2026. godine.

Siri postaje pametnija s iOS-om 18

Unatoč tome što je Apple već duže vrijeme zainteresiran za tržište sklopivih uređaja, ovo izvješće predstavlja najoptimističniju prognozu koju smo do sada vidjeli u pogledu njihovog ulaska u ovu kategoriju. Iako se Appleovi planovi mogu činiti ambicioznima, samo vrijeme će pokazati hoće li kompanija uspjeti realizirati ove inovativne proizvode.

2 7

Potencijalni uspjeh Applea u segmentu sklopivih uređaja mogao bi značajno utjecati na tržišnu dinamiku, stvarajući nove standarde i poticati konkurenciju na daljnje inovacije.

Hoće li vaš iPhone primiti iOS 18 nadogradnju?

Također, ulazak u ovaj segment može Appleu omogućiti da ojača svoju poziciju na tržištu i proširi svoju ponudu proizvoda, nudeći korisnicima raznovrsnije opcije i unaprijedivši korisničko iskustvo s novim tehnološkim rješenjima.

Najčitanije