Banner
Huawei Launch Event 7 May 2024 HUAWEI WATCH FIT 3

HUAWEI predstavio nove satove i uređaje u Dubaiju

Na velikom launch eventu u Dubaiju, Huawei je predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode, uključujući potpuno nove HUAWEI WATCH FIT 3 i HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametne satove, nadograđeni HUAWEI MateBook X Pro te kompanijin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona - HUAWEI MatePad 11"S.

Novim lansiranjima, Huawei je potvrdio svoju vodeću poziciju na tržištu potrošačke elektronike, kao i predanost kontinuiranim inovacijama i dovođenju inovativnih digitalnih tehnologija do svake osobe, obitelji i organizacije u svijetu.

Huawei ostaje fokusiran na tehnološki napredak i stvaranje inovativnijih proizvoda što dokazuju velika ulaganja u istraživanje, razvoj i inovacije u svim granama poslovanja.

Ovo lansiranje proizvoda bilo je od velike važnosti za Huawei, jer je to prvi put u posljednjih nekoliko godina da je održan međunarodni događaj ovih razmjera, s toliko mnogo proizvoda koji su lansirani istovremeno na više tržišta, nudeći potrošačima inovativni novi hardver i vlastita softverska rješenja, kao što je aplikacija GoPaint.

HUAWEI WATCH FIT 3 donosi savršen spoj mode, sporta i tehnologije

Slogan “Fashion Forward” sadrži bit Huawei nosivih proizvoda, a istovremeno i težnju brenda da osigura mjesto istinskog inovatora na tržištu pametnih nosivih proizvoda.

Potpuno novi HUAWEI WATCH FIT 3 nasljeđuje klasični kvadratni dizajn ranijih FIT modela, dok materijali i proizvodni procesi te prošireni izbor boja remena predstavljaju sveobuhvatnu razinu više iznad drugih sličnih proizvoda. Sve inovacije u elementima dizajna doprinose kohezivnoj realizaciji Huaweijevog koncepta “Fashion Squared”.

Iznimno veliki AMOLED plutajući zaslon visoke razlučivosti od 1,82″ donosi širi, trodimenzionalniji vizualni doživljaj, dok kućište sata od aluminijske legure ima dojmljivu teksturu.

Tanko tijelo sata, sa samo 9,9 mm širine i težinom od samo 26 g, je najlakši i najtanji predstavnik WATCH FIT serije. S raznolikim izborom boja i živopisnim UX-om koji integrira blistavu rotirajuću krunicu, HUAWEI WATCH FIT 3 nije samo jednostavan za korištenje, već je i vizualno zanimljiv modni dodatak koji privlači pažnju.

Huawei Launch Event 7 May 2024 HUAWEI WATCH FIT 3

Što se tiče fitness značajki, HUAWEI WATCH FIT 3 ciljano postaje osobni trener na zapešću korisnika.

Aplikacija Stay Fit temeljito je nadograđena, a baza podataka o hrani proširena je kako bi bolje pokrila 50 različitih zemalja i regija. Dodana je i nova značajka nutritivne analize koja pomaže korisnicima pri uspostavljanju znanstvene ravnoteže između prehrane i tjelovježbe u svrhu zdravijeg mršavljenja.

HUAWEI WATCH FIT 3 predstavlja debi značajke Smart Sports koji preporučuje određene vrste tjelovježbe u određenom trajanju, sve na temelju navika korisnika, vremenskih uvjeta i statusa Prstenova aktivnosti, kako bi potaknuo korisnike da razviju i zadrže zdrave navike.

Što se tiče praćenja zdravlja, HUAWEI WATCH FIT 3 dolazi uz poboljšanu HUAWEI TruSleep™4.0 tehnologiju koja pokriva potpuniji raspon fizioloških pokazatelja vezanih za san. Sustav ocjenjivanja kvalitete spavanja je poboljšan i nudi tumačenje uzorka spavanja i prilagođene savjete.

Dodatno, nova značajka Svjesnost disanja u snu omogućuje korisnicima mirniji san. HUAWEI WATCH FIT 3 dolazi s praćenjem zdravstvenih pokazatelja putem HUAWEI TruSeen™ 5.5 i 30% stabilnijim praćenjem otkucaja srca1. SpO2 sučelje je prerađeno, a korisnik može provjeriti svoj trenutni SpO2 za samo 25 sekundi.

Usudite se istraživati uz HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition

Izrađen od izdržljivih i elegantnih DLC materijala zrakoplovne kvalitete, dizajn HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition nadahnut je inovativnim i estetskim dostignućima u ljudskim istraživanjima svemira.

Najistaknutiji glavni estetski adut HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition je njegov LAVAL koncept, inspiriran de Laval mlaznicom koja se koristi u raketama i svemirskim letjelicama, a koja je usvojena u njegovom nanokristalnom keramičkom okviru i ekskluzivnom interaktivnom LAVAL licu sata.

HUAWEI WATCH 4 PRO SPACE EDITION

Korisnici će moći uživati u poboljšanjima zdravstvenih i fitness značajki, kao što je najnoviji HUAWEI TruSeenTM 5.5+ za veću preciznost praćenja zdravlja te Health Overview 2.0 poboljšanom značajkom zdravstvenog izvješća.

Health Overview 2.0. prikazuje brojne nove zdravstvene podatke i donosi impresivnu funkciju analize trendova zdravlja, koja omogućuje testiranje niza osnovnih zdravstvenih pokazatelja u samo 60 sekundi.

HUAWEI MateBook X Pro i HUAWEI MatePad 11.5″S – flagship uređaji sljedeće generacije za kreativno stvaranje

Krajem prošle godine, Huawei je također u Dubaiju održao događaj predstavljanja proizvoda nazvan „Creation of Beauty“ koji je bio fokusiran na kreativni koncept korištenja pametnih uredskih uređaja što je signaliziralo da se tvrtka snažno okreće na proizvode čiji je cilj pomoći korisnicima u izvlačenju kreativnosti u svakoj formi djelovanja.

Huawei Launch Event 7 May 2024 HUAWEI MATEBOOK X PRO

Najnovija verzija HUAWEI MateBook X Pro nasljeđuje tehnološku inovaciju, estetski dizajn i inteligentno iskustvo koji su kodirani duboko u DNK Huawei računala. Tehničke inovacije omogućile su brendu da napravi prijenosno računalo koje je istovremeno lagano i snažno.

Cijeli uređaj teži samo 980 g, a debeo je samo 13,5 mm, što ga čini jedinim prijenosnim računalom s Intel® Core™ Ultra 9 procesorom visokih performansi koje teži ispod 1 kg.

Huawei Launch Event 7 May 2024 HUAWEI MATEPAD 11.5S

Nakon prošlogodišnjeg lansiranja prve generacije MatePada 11.5” PaperMatte i prvog u industriji fleksibilnog tableta s OLED zaslonom, HUAWEI MatePad Pro 13.2”, koncept „Creation of Beauty“ sada je dosegao svoj vrhunac s lansiranjem HUAWEI MatePad 11.5″S, prvog tableta za produktivnost koji ima HUAWEI PaperMatte zaslon nove generacije.

Inovativni dizajn HUAWEI PaperMatte zaslona smanjuje reflektivnost površine na ispod 2% i eliminira 99% svjetlosnih smetnji1, tako da u jarko osvijetljenim zatvorenim prostorima, ili čak vani na suncu, korisnici mogu udobno čitati tekst ili gledati video, zadržavajući omjer slike od 3:2, visoku brzinu osvježavanja od 144 Hz i razlučivost od 2,8K.2

GoPaint – aplikacija za slikanje postaje fantastičan alat za sve kreativce

Kako bi donio radost slikanja svim potrošačima, Huawei je razvio svoju vlastitu aplikaciju GoPaint. Ova aplikacija je nastala zajednički radom Huawei 2012 Laboratories i timova za istraživanje i razvoj iz osam područja, uključujući materijale, fizičku optiku i grafičko renderiranje. Uključeni su i vrhunski likovni odjeli kako bi se dobili živopisni i realistični efekti pisanja i slikanja.

GoPaint dolazi s više od 100 različitih virtualnih kistova 1i pionirskih realističnih tekstura, dajući korisnicima realna i prirodna platna za slikanje. Zahvaljujući FangTian Painting Engineu, GoPaint podržava veliki broj slojeva, nisku latenciju i visoku brzinu kadrova za trenutni odgovor na korisnikove poteze kistom.

U kombinaciji sa snažnim performansama Huawei tableta, GoPaint donosi autentičnu, profesionalnu, pametnu aplikaciju za slikanje, jednostavnu za korištenje koja će se svidjeti podjednako amaterima i profesionalnim kreativcima.

Huawei je dodatno opremio GoPaint cjelovitim skupom vodiča koji će pomoći korisnicima da se uhvate u koštac sa svakim alatom u aplikaciji. Korisnici mogu učiti u hodu, počevši od jednostavnog načina rada, postupno produbljujući svoje znanje o funkcijama više razine.

Huawei Launch Event 7 May 2024 HUAWEI GOPAINT

Huawei je proveo tri godine na istraživanju i razvoju GoPainta. Iako bi resursi posvećeni ovom alatu bili dovoljni za razvoj novog tableta, umjesto toga cilj je bio ponuditi korisnicima tableta širom svijeta aplikaciju za slikanje koju je moguće besplatno preuzeti.

Osim navedenih inovacija, event u Dubaiju predstavio je slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke te HUAWEI MateBook 14, prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom i 41 mm HUAWEI WATCH GT 4, koji je sada dostupan u zelenoj boji.

Najčitanije