Banner
FF22 1

Sony Xperia 1 VI i 10 VI stižu 15.05.

Premda se mislilo kako će predstavljanje biti 17.05., Sony je svoje Xperia 1 VI i Xperia 10 VI modele odlučio predstaviti dva dana ranije, odnosno 15.05.2024.

Iako je prvotno bio zakazan za 17. svibnja, globalni događaj Sony Xperia zapravo je prebačen na 15. svibnja. Početak je zakazan za 7:00 po GMT-u, a prijenos uživo bit će dostupan putem linka koji se može pronaći u nastavku teksta.

Sony Xperia 10 VI na benchmarku

Ovogodišnji događaj Sony Xperia donosi značajna očekivanja vezana uz najavu novih modela iz serije Mark VI. Prema dosad procurjelim informacijama, očekuje se predstavljanje dvije trećine nove serije.

1 13

Renderi su već otkrili detalje o modelima Sony Xperia 1 VI i Xperia 10 VI, dok će model 5 vjerojatno biti predstavljen na nekom od kasnijih događanja.

Promo fotke Sony Xperia 1 VI pred nama

Takav pristup nije novost; slična strategija primijenjena je i prošle godine s modelima serije Mark V, a i dalje ostaje pitanje koliko će vremena proteći između najave i stvarnog lansiranja proizvoda na tržište.

Tijekom prijenosa uživo očekujemo i službenu potvrdu brojnih glasina koje kruže o specifikacijama kamere, zaslona i ostalih tehničkih karakteristika serije Mark VI.

Ovo je (navodno) Sony Xperia Ace IV – kompakt koji će doći na globalno tržište

Jedan od najintrigantnijih detalja koji će privući pažnju javnosti tiče se softverske podrške. Postavlja se pitanje hoće li Sony pratiti primjere tvrtki poput Googlea i Samsunga, koje su se obvezale na produžavanje vijeka trajanja svojih uređaja.

Sony Xperia 10 VI (foto galerija):

Iako je teško očekivati da će Sony pružiti podršku do sedam godina kao što to čine neki konkurenti, postoji razuman zahtjev tržišta da se barem osigura više od dva softverska ažuriranja.

Sony Xperia 1 VI značajke i renderi

Ovaj događaj predstavlja ključan trenutak za Sony, u kojem će tvrtka imati priliku demonstrirati svoju posvećenost inovacijama te sposobnost prilagodbe trenutnim trendovima i zahtjevima korisnika.

Sony Xperia 1 VI (foto galerija):

Očekuje se da će detalji o softverskoj podršci i planovima za ažuriranja biti jedan od glavnih fokusa prezentacije, uz nadu da će Sony zadovoljiti ili čak premašiti očekivanja svoje publike.

Najčitanije