Banner
4

Ovo je Huawei Watch 4 Pro Space Exploration

Huawei će danas predstaviti P70 seriju pametnih telefona i novu ediciju Watch 4 Pro pametnog sata, nazvanu Space Exploration, koja donosi napredni dizajn i ažuriran HarmonyOS 4.0 s nizom novih funkcija poput procjene aritmije i intervalnog načina vježbanja.

Danas je dan koji mnogi ljubitelji tehnologije s nestrpljenjem iščekuju jer će Huawei predstaviti svoju najnoviju P70 seriju pametnih telefona, a uz to i nekoliko drugih uređaja koji su spremni da osvoje tržište. Među tim uređajima ističe se nova edicija Huawei Watch 4 Pro pametnog sata, čiji se lansiranje očekuje s velikim interesom.

Huawei sutra predstavlja P70 seriju

Huaweijeva serija Watch 4 debitirala je još u svibnju prošle godine, donoseći napredne funkcije i eleganciju na zapešća korisnika diljem svijeta. Sada, s najavom nove verzije – Watch 4 Pro, očekuje se da će kompanija nadmašiti očekivanja korisnika.

1 2

Prve slike nove edicije, nazvane Watch 4 Pro Space Exploration, pojavile su se na kineskim društvenim mrežama, otkrivajući kućište od tamnog titana i remen s crvenim akcentima.

Huawei P70 serija predstavlja se 02.04.2024.

Ovaj inovativni dizajn sugeriše na visokotehnološki aspekt sata, dok upotreba TC4 titana, koji se inače koristi u zrakoplovstvu, naglašava izdržljivost i visoku kvalitetu materijala.

2 1

Očigledno je da će Huawei zadržati svoj visoki standard u materijalima i izradi, što je karakteristično za njihove proizvode. Ova strategija sugerira da će Huawei nastaviti koristiti TC4 titan u Watchu 4 Pro, što dodatno naglašava izdržljivost i kvalitetu uređaja.

Huawei ponovno u problemu – SMIC kršio izvozna pravila

Time se osigurava da će Watch 4 Pro Space Exploration biti otporan na svakodnevnu upotrebu, ali istovremeno i vrhunski dizajniran kako bi zadovoljio estetske zahtjeve korisnika.

3

Nadalje, najava dolaska Huawei Watcha 4 Pro s HarmonyOS 4.0 predstavlja još jedan ključni momenat za ljubitelje tehnologije. Očekuje se da će ova nadogradnja softvera donijeti niz poboljšanja i novih funkcija.

Huawei predstavio Nova 12 modele globalnom tržištu

Među najznačajnijim ažuriranjima su mogućnost procjene aritmije, novi brojčanici sata, intervalni način vježbanja i optimizacija sustava. Ovo značajno poboljšanje softvera obećava korisnicima još veću funkcionalnost i bolje iskustvo korištenja, što čini Watch 4 Pro Space Exploration još primamljivijim.

Huawei licencira patente s Amazonom i Vivom

Huawei je spreman da svojom P70 serijom i novom edicijom Watch 4 Pro pametnog sata osvoji srca i umove korisnika diljem svijeta.

Huawei najavljuje probnu verziju Harmony OS-a za korisnike u Kini

Njihova posvećenost vrhunskom dizajnu, kvalitetnim materijalima i kontinuiranom poboljšanju softvera obećava da će ovi uređaji postaviti nove standarde u industriji pametne tehnologije.

Najčitanije