huawei
Overall

Huawei najavljuje probnu verziju Harmony OS-a za korisnike u Kini

Huawei je najavio pokretanje nove probne verzije Harmony OS-a u Kini, omogućujući članovima zajednice da testiraju nove značajke, poput lakše navigacije i sigurnijeg sučelja, s ograničenjem na 2000 korisnika, a prijave su otvorene do 30. ožujka.

Huawei je objavio svoj plan za lansiranje nove probne verzije Harmony OS-a u Kini, pružajući članovima zajednice priliku da se pridruže programu i testiraju najnovije značajke.

Huawei licencira patente s Amazonom i Vivom

Ova nova inačica donosi poboljšanja koja se odnose na lakšu navigaciju, sigurnije operacije putem sučelja te funkcionalnosti koje pružaju brži odgovor.

Overall

Međutim, važno je napomenuti da je broj sudionika ograničen na 2000 ljudi. Od tog broja, samo 200 osoba će dobiti verziju s mogućnošću zapisivanja dnevnika, dok će ostalih 1800 korisnika dobiti verziju bez zapisivanja, što znači da će svi propusti ili pogreške morati biti ručno prijavljeni.

Huawei odgodio predstavljanje P70 linije za travanj

Nadalje, prelazak na ovu novu verziju Harmony OS-a značit će da korisnici neće moći jednostavno povratiti prethodnu stabilnu verziju, a važno je napomenuti da će samo korisnici unutar Kine biti dopušteni u ovom programu. Nažalost, korisnici izvan Kine koji koriste operativni sustav s oznakom EMUI neće moći sudjelovati u ovom testiranju.

1 38

Popis pametnih telefona i tableta koji će dobiti probnu verziju uključuje različite popularne modele, uključujući Huawei Mate 60 seriju, Huawei P60 seriju, Huawei Mate 50 seriju, Huawei Mate X seriju te nekoliko modela Huawei MatePad Pro.

Huawei Xiang Jie je luksuzna električna limuzina

Također, Huawei je zainteresiran za testiranje Harmony OS-a na televizorima, uključujući četiri modela iz V serije i šest modela iz SE linije.

ff

Korisnici s uređajima kupljenim u Kini morat će osigurati najmanje 8 GB prostora za pohranu te imati najnoviju verziju Harmony OS-a kako bi se kvalificirali za sudjelovanje.

Huawei P70 i maskice koje prikazuju drugačiji dizajn modula kamera

Svi zainteresirani korisnici mogu se prijaviti putem aplikacije My Huawei, gdje će opcija za nadogradnju biti dostupna na početnom zaslonu.

1 1

Prijava za sudjelovanje bit će otvorena do 30. ožujka, a Huawei će odabrati 2000 sudionika između prijava koje pristižu. Ova inicijativa predstavlja značajan korak u razvoju Harmony OS-a te pruža korisnicima priliku da prvi testiraju i doprinesu daljnjem poboljšanju ovog operativnog sustava.

Najčitanije