huawei
ff

Huawei licencira patente s Amazonom i Vivom

U nedavnom razvoju događaja, Huawei Technologies i Amazon potpisali su značajan ugovor o licenciranju patenata, rješavajući pritom pravne sporove vezane za Huaweijevu tehnologiju wifi i video reprodukcije. Ovaj sporazum, iako strogo povjerljiv, svjedoči o nastojanjima tvrtki da održe globalnu suradnju unatoč političkim napetostima.

Huawei Technologies, kineski gigant u telekomunikacijama, nedavno je postigao značajan ugovor o licenciranju patenata s Amazonom, vodećom američkom tehnološkom tvrtkom.

Huawei Pocket 2: Povratak kralja kompaktnosti s vodootpornošću i kamerama na višoj razini

Ovaj dugoročni sporazum obuhvaća niz patenata i rješava neriješene pravne sporove koji su se odnosili na Huaweijevu tehnologiju u područjima poput wifi mreža i video reprodukcije. Detalji ovog ugovora su strogo povjerljivi, što je uobičajeno u ovakvim poslovima visokog profila.

ff

Alan Fan, na čelu odjela za prava intelektualnog vlasništva u Huaweiju, izjavio je da suradnja između američkih i kineskih tvrtki, kao i onih iz drugih dijelova svijeta, nije ograničena političkim ili geografskim napetostima. Ovo svjedoči o kontinuiranom naporu tvrtki da održe globalnu suradnju unatoč izazovima.

Huawei donosi 10″ trostruko sklopivi pametni telefon / tablet

Huawei se već duže vrijeme suočava s ograničenjima na američkom tržištu zbog sigurnosnih bedema, a te mjere su znatno utjecale na njihovu poslovnu djelatnost, posebno u području pametnih telefona.

1 1

Ipak, tvrtka je odlučna vratiti se na put uspjeha. Nedavno predstavljena serija Mate 60 pametnih telefona, koja podržava 5G tehnologiju, predstavlja korak naprijed u tom procesu.

Huawei odgodio predstavljanje P70 linije za travanj

Nadalje, lansiranjem serije Nova 12 pametnih telefona, također opremljenih 5G opcijama, te predstavljanjem prijenosnog računala s vlastitim čipsetom, Huawei pokazuje svoju sposobnost inovacije i prilagodbe trenutnom tržištu.

Huawei logo PR

Uz ugovor s Amazonom, Huawei je potpisao i važan sporazum o unakrsnom licenciranju patenata s Vivo, renomiranim kineskim proizvođačem pametnih telefona.

Huawei P70 i maskice koje prikazuju drugačiji dizajn modula kamera

Ovaj sporazum fokusira se na ključne patente u mobilnoj industriji, posebno u području 5G tehnologije. Vivo, s impresivnim portfeljem patenata koji obuhvaća više od 70 zemalja i regija, pokazuje svoju predanost inovaciji i razvoju mobilnih tehnologija.

tekst1sl1 5

Važno je napomenuti da Huawei ima slične ugovore o licenciranju s drugim prominentnim kineskim tvrtkama poput Xiaomija i Oppa. Ovi sporazumi dodatno jačaju Huaweijevu poziciju na tržištu i omogućuju im da zadrže korak s brzim tempom razvoja mobilne tehnologije.

Huawei najavljuje revoluciju s serijom P70: Integracija satelita i više brzina čipseta!

U globalnom kontekstu, ovi sporazumi o licenciranju patenata predstavljaju korak prema unaprijeđenju suradnje između kineskih i američkih tehnoloških divova, što može doprinijeti razvoju inovativnih tehnoloških rješenja i jačanju tržišne konkurentnosti.

Honor Magic V2 recenzija

Osim toga, ovi sporazumi imaju potencijal osigurati stabilnost i predvidljivost u poslovanju, što je ključno za dugoročni rast i prosperitet svih uključenih strana.

Najčitanije