Banner
Overall

Huawei sutra predstavlja P70 seriju

Huawei sutra predstavlja P70 seriju telefona a do kraja travnja još će proizvoda biti predstavljeno: od električnih automobila pa do nosivih uređaja - slobodno možemo reći, čitava paleta.

Čak i vrapci na granama znaju da Huawei sutra predstavlja P70 seriju flagship telefona – o tome smo već više puta pisali na našim stranicama. Međutim, ono što je posebno zanimljivo je spekulacija o ostalim proizvodima koje će kompanija predstaviti.

Huawei P70 serija predstavlja se 02.04.2024.

Navodno, tijekom travnja, Huawei planira lansirati čak 11 novih proizvoda, obuhvaćajući pametne telefone (poput Huawei P70), nove modele električnih automobila, tablete, pametne satove i druge uređaje. Ovaj opsežan asortiman proizvoda sugerira ambicioznu strategiju kompanije za proširenje svog tržišnog udjela i diversifikaciju ponude.

1

U sklopu ovog masivnog lansiranja, očekuje se da će Huawei otkriti ne samo novu seriju pametnih telefona P70, već i ažurirane nosive uređaje, prijenosna računala, tablete, slušalice, pametne automobile te tehnologiju za pametni dom.

Huawei ponovno u problemu – SMIC kršio izvozna pravila

Navodno, među proizvodima koji će biti predstavljeni su:

  • Huawei P70 serija pametnih telefona
  • prijenosno računalo MateBook X Pro 2024
  • novi pametni telefon Nova
  • FreeLace Pro 2 bežične slušalice
  • Watch 4 Pro Space Exploration Edition pametni sat
  • novi tablet uređaj,
  • novi modeli automobila AITO M5 i Luxeed S7
  • nova pametna tehnologija za cijelu kuću Smart Screen S5 (s mogućim ažuriranjem na Vision 3 SE)
  • nove opcije boja za pametni sat Watch GT 4
  • Smart Door Lock Plus

1 38

Iako su se glasine o mnogim ovim proizvodima širile već neko vrijeme, Huawei još uvijek nije službeno potvrdio ove informacije niti najavio konkretan datum lansiranja.

Huawei predstavio Nova 12 modele globalnom tržištu

Postoji nejasnoća hoće li kompanija organizirati veliki događaj za lansiranje ili će proizvode puštati postupno tijekom travnja. Iako su curenja informacija od prošlog mjeseca sugerirala da bi Huawei mogao lansirati seriju P70 već 2. travnja, to još uvijek nije potvrđeno od strane kompanije, sugerirajući da su takve informacije možda bile neistinite.

2 37

Interesantno je primijetiti da su za neke od ovih proizvoda, poput Smart Door Lock Plus, postojale ranije spekulacije koje se nisu ostvarile. No, sada kada je travanj stigao, očekujemo da će Huawei uskoro podijeliti službene vijesti, rasvijetliti svoje planove lansiranja i pružiti nam cjelovitu sliku svojih novih proizvoda.

Najčitanije