Banner
tekst1naslovna

OnePlus Pad donosi „upečatljiv” modul kamere

Osim OnePlus 11 pametnog telefona, tvrtka će 07.02.2023. predstaviti i svoj prvi tablet pod nazivom "OnePlus Pad" o kojem se za sada vrlo malo zna.

Osim što će 07.02.2023. OnePlus predstaviti svoj nadolazeći flagship model pametnog telefona, OnePlus 11, tvrtka razvija (i užurbano radi) na svoj prvom tabletu.

Sony je prodao 7,1 milijun PS5 konzola u Q4, 2022.

Riječ je o OnePlus Pad modelu a mi vama danas po prvi puta donosimo njegov izgled i pojedine značajke. OnePlus Pad osim prepoznatljivog dizajna koji je već sada prisutan na aktualnim i prepoznatljivim OnePlus modelima, tablet će donijeti i vrlo zanimljive značajke.

tekst1sl1 1

Ponajprije moramo istaknuti kako će OnePlus Pad posjedovati 11,6” zaslon. Iako je samo predstavljanje i bliže no što se nadamo (čini se kako će ono također biti 07.02.2023.) tvrtka još za sada nije ništa osobito otkrila o ovom nadolazećem tabletu.

OnePlus (mehanička) tipkovnica prvi puta na slikama

Svi dosadašnji renderi i prikazi bili su „više manje” u nekim mračnim uvjetima a ova današnja fotografija prva je u „svijetlim” uvjetima. Gdje jasno možemo vidjeti dizajnerske obrise i detalje OnePlus Pad tableta.

tekst1sl2

Naravno ne možemo se oteti dojmu kako će OnePlus Pad sa svoje stražnje strane posjedovati „izraženiji” modul stražnje kamere. Prema onome što je za sada poznato, stražnji modul kamere posjedovat će dvostruku ili čak trostruku stražnju kameru.

OnePlus 11 – fotografija uživo i potvrda specifikacija

No ovoga puta nažalost nisu nam poznate detaljnije specifikacije pripadajuće stražnje kamere. Nije dugo trebalo proći vremena da „internetski komentari” ne počnu pisati kako je ovo ustvari Pixel tablet jer kako mu doista uvelike sliči.

tekst1sl3

S druge pak strane drugi su prokomentirali kako stražnji modul kamere (koji je malo istaknutiji) uvelike odaje dojmom kako će ponajprije biti riječi o mogućnosti „skeniranja” dokumenata.

Galaxy S23 Ultra / S23+ / S23 infografika i svi videi

Šalu naravno ostavimo sa strane i kažimo kako se nadamo da ćemo u ovih tri preostala dana zaista dobiti neke detaljnije značajke OnePlus Pad tableta.

tekst1sl4

Ipak na internetu se govori kako će OnePlus Pad u suštini biti vrlo sličan Oppo Pad 2 modelu – koji je dostupan na Kineskom tlu. Ako se to zaista pokaže točnim tada imamo prilike navesti i neke detaljnije značajke.

Samsung je predstavio Galaxy S23 seriju pametnih telefona za ultimativno iskustvo sadašnjosti i budućnosti

Tada bi u prvi plan staviti (kako smo i rekli) 11,6”” LCD zaslon s 2K rezolucijom te 144Hz stopom osvježenja prikaza. Dimensity 9000 trebao bi pokretati OnePlus Pad tablet a tu naravno moramo navesti i 12GB radne te 512GB interne memorije.

tekst1naslovna

Govori se kako će baterije OnePlus Pad tableta donositi 9,500mAh , kapacitet baterije te 67W brzo punjenje. Glavna kamera raspolagat će sa 13MP kamerom, dok će ona prednja (selfie) donositi 8MP.

Netflix objasnio kako misli spriječiti dijeljenje lozinki – evo odgovora

Cijena OnePlus Pad tableta navodno će iznositi 500$. Ipak za potvrdu svih značajki i specifikacije bit će potrebno pričekati još koji dan, odnosno do 07.02.2023. kada će OnePlus održati prezentaciju gdje će osim OnePlus 11 modela telefona biti predstavljen i OnePlus Pad.

Najčitanije