huawei
tekst3naslovna 1

MIUI 15 potvrđuje dolazak Xiaomi 14 modela u studenom

Čini se kako je skorašnji izlazak Xiaomi 14 flagship telefona sve više java, nego san. To uostalom potvrđuje i kod unutar MIUI 15 grafičkog sučelja.

Xiaomi, jedno od najpriznatijih imena u svijetu pametnih telefona, uvijek nas iznova uzbuđuje svojim najavama novih modela. Trenutno se Xiaomi 14 i MIUI 15 često spominju u svijetu tehnologije, a izgleda da se njihov dolazak “uskoro” bliži – točnije, očekujemo ih u studenom.

Apple iOS 17 dostupan u Ponedjeljak 18.09.2023.

Xiaomi obično lansira svoju vodeću seriju uređaja krajem godine, što je postalo nešto poput tradicije. Sjećamo se da su Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro svoj debi imali u prosincu 2022. godine, no ovog puta stvari bi se mogle promijeniti. Izvješća sugeriraju da bi Xiaomi mogao predstaviti seriju Xiaomi 14 ranije, već početkom studenog.

tekst3sl1 2

Iako još uvijek nemamo službenu potvrdu, čini se da je baza kodova MIUI 15 ponudila neke zanimljive naznake o datumima lansiranja. Prema informacijama koje su se pojavile, Xiaomi trenutno testira MIUI 15 temeljen na Androidu 14.

Xiaomi 13 Pro recenzija

Ovaj kod pokazuje da će Xiaomi najvjerojatnije predstaviti modele serije Xiaomi 14 tijekom prvog tjedna studenog. Nadalje, interna verzija MIUI-V15.0.0.1.UNCEUXM i MIUI-V15.0.0.1.UNBEUXM sugerira da se razvoj Xiaomi 14 serije približava svom kraju.

Xiaomi 13T i 13T Pro 26.09.2023. na globalnom tržištu – zna se i cijena

Prošlog tjedna, pouzdani izvor informacija, Digital Chat Station, također je sugerirao da Xiaomi ima namjeru lansirati seriju Xiaomi 14 prije poznatog prodajnog događaja Double Eleven u Kini, poznatog i kao Dan samaca. Ovaj veliki shopping događaj koji se održava svake godine 11. studenog, može se usporediti s Crnim petkom u zapadnom svijetu, ako ne i većim.

tekst3naslovna 1

Kao što obično biva, Xiaomi se još uvijek nije službeno oglasio niti potvrdio ove informacije, no entuzijazam oko nadolazećih modela Xiaomi 14 raste iz dana u dan. Za one koji su manje upućeni, nadolazeća serija Xiaomi 14 vjerojatno će se sastojati od dva osnovna modela – Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro. Ultra verzija također se očekuje, no njezino izdanje planira se negdje u prvom kvartalu 2024. godine.

Huawei najavljuje globalni povratak na tržište – očekivanja su velika

Ono što nas posebno veseli je činjenica da će oba uređaja, prema trenutnim informacijama, pokretati Snapdragon 8 Gen 3 procesor. Ovaj procesor očekuje se da će biti predstavljen tijekom listopada, što znači da ćemo svjedočiti spoju najnovije tehnologije i Xiaomijevog tradicionalnog inovativnog pristupa.

tekst3naslovna

S obzirom na Xiaomijevu povijest, možemo očekivati da će Xiaomi 14 serija donijeti niz značajki i unaprjeđenja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. To uključuje bolje kamere, poboljšane ekrane, veću brzinu, i naravno, jedinstveni dizajn koji je postao prepoznatljiv za Xiaomijeve uređaje.

Samsung Galaxy Ring na tržište zajedno sa Galaxy S24 modelima – evo što znamo

Dok iščekujemo službenu potvrdu i detalje o specifikacijama, ne možemo se ne radovati novoj seriji Xiaomi 14 i MIUI 15. Očekivanja su velika, a Xiaomi će zasigurno nastaviti svoju tradiciju iznenađivanja i inovacije u svijetu pametnih telefona.

Xiaomi Redmi Note 13 serija – 200MP, 5,120mAh i 120W punjenje

Samo još nekoliko tjedana dijeli nas od otkrivanja što je Xiaomi pripremio za nas ovoga puta, i to je definitivno nešto što mnogi nestrpljivo iščekuju.

Najčitanije