Banner
9 9
XiaomiSU7#

Xiaomi SU7 na tržište dolazi 28.03.2024.

Xiaomi se sprema lansirati svoj prvi električni automobil, model SU7, s ciljem da potrese kinesko tržište električnih vozila, postavljajući visoke standarde u inovacijama, tehnološkom napretku i održivosti.

Iščekivanje među entuzijastima električnih vozila doseže vrhunac dok se kineski tehnološki div Xiaomi priprema otvoriti knjige narudžbi za svoj prvi EV model, Xiaomi SU7.

Električni Ferrari neće biti nimalo tih

S elegantnim dizajnom, limuzina SU7 ima za cilj uzdrmati rastuće kinesko tržište električnih automobila i odvući kupce od etabliranih konkurenata.

9 9
XiaomiSU7#

Xiaomi, svjetski poznat po svojim pametnim telefonima i raznolikoj elektronici, već nekoliko godina radi na svom projektu električnih automobila.

Mercedes-Maybach EQS 680 prisutan na Europskom tržištu

Tvrtka je službeno najavila svoj ulazak u automobilsku industriju u ožujku 2021. godine, nakon čega je uslijedilo predstavljanje limuzine SU7 u prosincu 2023. godine.

10 9
XiaomiSU7#

Službeni događaj lansiranja zakazan je za 28. ožujka, a isporuke su predviđene da započnu odmah, pokazujući Xiaomijevo povjerenje u njegovu spremnost za proizvodnju. Sada imamo točno vrijeme događaja.

Xiaomi SU7 donosi cijene i dva dodatna modela – ukupno ih je četiri

Počet će u 19:00 po pekinškom vremenu, što odgovara 11:00 UTC, 12:00 CET i 7:00 ET. U nedvojbeno uzbudljivijem razvoju, izložbena vozila sada su stigla do 60 salona diljem Kine, dajući potrošačima priliku da iskuse SU7 iz prve ruke.

11 6
XiaomiSU7#

Iako konačna cijena tek treba biti potvrđena, izvješća sugeriraju da Xiaomi cilja na agresivne cijene kako bi ozbiljno potkopao konkurenciju. Xiaomi je spreman za brzo povećanje proizvodnje nakon službenog lansiranja SU7.

Xiaomi SU7 u prodaju kreće 28.03.2024.

Tvrtka je uložila velika sredstva u novi pogon za proizvodnju električnih vozila i hvali se da je tvornica spremna. Ovo samo pridonosi osjećaju da Xiaomi ozbiljno misli napraviti pomutnju u svijetu automobila.

12 6
XiaomiSU7#

Dodatno, Xiaomi je istaknuo svoj fokus na inovacije i tehnološki napredak u automobilskoj industriji. Njihov EV model, SU7, obećava donijeti vrhunsku tehnologiju u svakodnevnu vožnju.

Xiaomi SU7 na trenutak došao u Europu

Od naprednih sustava sigurnosti do pametnih značajki povezivosti, Xiaomi planira postaviti visoke standarde u segmentu električnih automobila.

5 19
XiaomiSU7#

Osim toga, Xiaomi je pokazao i svoju posvećenost održivosti i zaštiti okoliša. Električni pogon vozila ima ključnu ulogu u smanjenju emisija štetnih plinova i stvaranju čišćeg okoliša.

Xiaomi SU7 – pregled interijera

Xiaomi, kao tehnološki lider, preuzima odgovornost u smjeru održive budućnosti, nudeći alternativu tradicionalnim automobilima s unutarnjim izgaranjem.

6 16
XiaomiSU7#

Naposljetku, Xiaomi SU7 ne samo da predstavlja ulazak Xiaomija u svijet automobila, već i pokreće novu eru u mobilnosti. S inovativnim pristupom dizajnu, tehnologiji i održivosti, Xiaomi se namjerava pozicionirati kao ključni igrač u električnoj automobilskoj industriji.

BMW predstavio Neue Klasse X

Njihova ambicija da preuzmu tržište električnih vozila sugerira da će konkurencija biti zdrava, što će na kraju koristiti potrošačima kroz širi izbor i napredne tehnološke mogućnosti.

Najčitanije