Banner
MackBook#2

MackBook Pro sa mini-LED zaslonima ako se pita Apple

Apple ide ka tome da dovede LED tehnologiju na MackBook prijenosnike...

Prvi puta smo o mini-LED zaslonima pisali kada smo se dotaknuli iPad tableta. Bio je to članak na našim stranicama gdje se kazali kako Apple razmatra proizvodni proces iPad tableta početkom 2023, godine. Tada bi postupno krenula i prodaja istih što bi značilo kako bi u narednim godinama Apple sve iPad tablete donosio s mini-LED odnosno LED tehnologijom zaslona. Sada nešto slično imamo prilike navesti u svojstvu MacBook prijenosnih računala. Naravno sve je još u vazi razvoja te je potrebno vremena da se isto i obistini.

Realme u fokusu ima 5G povezivanje u narednim godinama

Glasine navode kako će u drugoj polovici 2021, godine (sada od 6-og mjeseca pa do kraja godine) krenuti proizvodni proces dva nadolazeća MacBook prijenosna računala. Oni bi trebali dolaziti u dvije veličine, manji bi iznosila 14” dok bi ona veća donosila 16”. Ostale značajke za sada nisu poznate. No glasine pak navode kako će ovu tehnologiju zaslona jedino imati MacBook Pro modeli koji će izgubiti touch-bar te umjesto njega dobiti MagSafe konektor (što bi odmah donijelo i novi punjač za pripadajuće prijenosnike).

MackBook#1

Curenje informacije dotiče se i ponekih dijelova unutrašnjosti nadolazećih MacBook Pro modela a oni kazuju kako će Apple za njih proizvesti novi procesor (više to neće biti M1) već će se raditi o novoj generaciji M2 ili pak posve drugačijem X1 modelu.

Značajke Honor 50 i Honor 50 Pro – donosimo na dlanu

Kazuje se kako je proizvodni proces za nadolazeći procesor započeo u travnju. Za sam kraj moramo navesti kako je mini-LED samo stepenica koju Apple dolaskom 2022, godine želi zakoračiti ka plasmanu nadolazećih prijenosnika Pro generacije koji bi u narednim godinama trebali dolaziti s potpunom LED tehnologijom prikaza odnosno zaslonima. Više o svemu nadamo se da ćemo saznati u Ponedjeljak (07.06.2021) kada je na redu još jedna WWDC 2021 konferencija namijenjena programerima i štovateljima Applea te smo sigurni kako će biti i riječi o nadolazećim mini-LED prijenosnicima MacBook Pro modela (makar onima od 14” i 16”).

WhatsApp uvodi podršku za više platformi odjednom

Najčitanije