Banner
1 17

Xiaomi Mix Flip dobiva prve certifikate, donosi satelitsku komunikaciju

Xiaomi Mix Flip uskoro će pred nas, donosi satelitsku komunikaciju a i može se pohvaliti prvim dobivenim certifikatima.

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Xiaomi je postao pionir među kineskim brendovima pametnih telefona, istupajući iznad konkurencije s lansiranjem svoje serije sklopivih pametnih telefona, počevši od revolucionarnog Xiaomi Mix Fold.

Xiaomi 14 Ultra imati će dodatke za još bolju kameru

Ova inovativna linija proširila se nakon Huaweia, postavši prepoznatljiva po svojim horizontalno sklopivim uređajima. No, dok su mnogi konkurenti, uključujući Oppo, Honor, Vivo i OnePlus, slijedili Xiaomi, tvrtka se do danas suzdržavala od proizvodnje klasičnih sklopivih uređaja nalik školjki. Međutim, najnovije informacije ukazuju na to da će se ta situacija promijeniti s najavom dolaska Xiaomi Mix Flip.

1 17

Xiaomi Mix Flip predstavlja nastavak inovacija unutar sklopivih pametnih telefona, a tvrtka je već dobila certifikaciju u Kini za 5G povezivost, dok iznenađujuće podržava i satelitsko povezivanje.

Xiaomi 14 Ultra donosi kameru ispod zaslona

Ova certifikacija sugerira da će Xiaomi Mix Flip omogućiti korisnicima slanje hitnih upozorenja, SMS poruka ili čak poziva putem satelitske mreže, čime će se korisnicima pružiti mogućnost komunikacije čak i na udaljenim mjestima gdje mobilne mreže nisu dostupne.

tekst1sl3 2
Render prikaza Xiaomi Mix Flip !

Iako ovo nije prvi put da čujemo glasine o Xiaomi-jevom sklopivom telefonu koji se preklapa, s izvješćima koja datiraju još iz rujna, danas smo dobili potvrdu putem certifikacije Ministarstva industrije i informacijske tehnologije u Kini. Ime uređaja, Xiaomi Mix Flip, sugerira da će ovaj pametni telefon preuzeti elemente dizajna iz svoje prethodne serije, posebno Xiaomi Mix Fold.

Realme 12 Pro serija na tržište dolazi 29.01.2024. – u fokusu je kamera

Detalji o specifikacijama nisu još uvijek dostupni, ali se očekuje da će Xiaomi Mix Flip koristiti Android operativni sustav, vjerojatno s nadogradnjom HyperOS.

tekst1sl4 1
Render prikaza Xiaomi Mix Flip !

Kao što smo navikli od Xiaomija, očekuje se da će ovaj sklopivi uređaj biti pokretan Qualcomm-ovim Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom, što će osigurati visoke performanse i brzu obradu podataka.

Xiaomi 13T Pro dobio HyperOS na Europskom tlu

Osim toga, iako certifikacija ne pruža dublje uvide u kamere ili druge tehničke aspekte, predviđa se da će Xiaomi Mix Flip doći s postavkom trostrukih kamera, prateći tako trend moderne mobilne fotografije.

tekst1sl1 2

Ovaj potez sugerira da će Xiaomi i dalje postavljati visoke standarde kada je riječ o kvaliteti slika i videozapisa na njihovim pametnim telefonima, čak i unutar sklopivih modela.

Xiaomi predstavio HyperOS logo

Važno je napomenuti da je linija Xiaomi Mix Fold trenutno ekskluzivna za kinesko tržište. S obzirom na širenje globalnog interesa za sklopivim pametnim telefonima, ostaje pitanje hoće li Xiaomi Mix Flip pratiti isti put ili će tvrtka proširiti dostupnost na međunarodna tržišta.

2 12

S obzirom na sve navedeno, ostaje nam samo čekati da Xiaomi podijeli više detalja o Xiaomi Mix Flip uređaju u nadolazećim mjesecima. Nestrpljivi korisnici i obožavatelji tehnologije s nestrpljenjem će pratiti nove informacije o ovom sklopivom pametnom telefonu, a sudeći prema dosadašnjim inovacijama Xiaomija, mogli bismo očekivati još jedan iskorak prema budućnosti mobilnih uređaja.

Najčitanije