Banner
fff

Jony Ive razvija novo AI rješenje, pridružuje mu se i Sam Altman

Jony Ive i Sam Altam zajednički ulaze u novi AI projekt.

Počeli su se pojavljivati novi detalji o hardverskom projektu umjetne inteligencije koji trenutno razvijaju Jony Ive i Sam Altman. Iako prvotno najavljen kao pametni telefon, novi uređaj bit će namijenjen poboljšanju svakodnevnog života potrošača, prema izvještaju objavljenom u The Informationu.

Chat GPT-5 mogao bi biti predstavljen u lipnju – evo što donosi

Taj izvještaj pruža dodatne uvide u partnerstvo između bivšeg šefa dizajna iz Applea, Jonyja Ivea, i izvršnog direktora Open AI-a, Sama Altmana.

1 5

Ova suradnja, koja još nije službeno objavljena, trenutno je u intenzivnim razgovorima s nekim od najvećih imena u rizičnom kapitalu i tehnološkim ulaganjima.

OpenAI predstavio Soru – alat za generiranje video zapisa pomoću teksta

Glavni sudionik u tim razgovorima je SoftBank, vlasnik Arma, čiji je glavni izvršni direktor, Masayoshi Son, pokazao veliki interes za podršku ovom novom projektu.

2 3

Pored SoftBanka, drugi potencijalni investitori uključuju Thrive Capital i Laurene Powell Jobs, udovicu pokojnog Stevea Jobsa, koja bi mogla ulagati putem svoje tvrtke Emerson Collective.

Jony Ive imao je u planu spojiti Pro i Air u jedan MacBook – Apple nije dao odobrenje

Iako konkretni detalji o uređaju s umjetnom inteligencijom još uvijek nisu dostupni, Ive i Altman istražuju nove teritorije u hardverskom području s naglaskom na umjetnu inteligenciju.

fff

Postoji mogućnost da će se fokusirati na osobne i kućne uređaje koji integriraju AI u različite aspekte svakodnevnog života. Ono što je sigurno jest da Ive ima potporu više od dvadeset bivših vrhunskih dizajnera iz Applea koji su se pridružili njegovoj dizajnerskoj kući “Love From“. Ova činjenica sugerira da možemo očekivati ​​da će novi uređaj donijeti istaknutu dizajnersku izjavu kad se konačno pojavi na tržištu.

Jony Ive donosi “iPhone umjetne inteligencije”

Navedeni projekt predstavlja značajnu prekretnicu za oba partnera. Ive, poznat po svom dizajnerskom geniju iz vremena provedenih u Appleu, sada stvara novu paradigmu u suradnji s Altmanom, čije je iskustvo u vođenju Open AI-a donosi duboko razumijevanje potencijala umjetne inteligencije.

naslovna 3

Njihov cilj nije samo stvoriti još jedan proizvod na tržištu, već revolucionirati način na koji ljudi koriste tehnologiju u svakodnevnom životu.

Vaš stariji Samsung Galaxy ima AI ali se ne zove Galaxy AI

S obzirom na njihove dosadašnje uspjehe i reputaciju, očekivanja su visoka. Njihov novi projekt bi mogao biti ključni igrač u evoluciji AI-a iz laboratorijskih postavki u svakodnevne uređaje koji poboljšavaju ljudski život.

Alibaba konkurira OpenAI i Sori s Atomovideo platformom

Kombinacija Iveove vizije dizajna s Altmanovim strateškim vođstvom u području umjetne inteligencije obećava uzbudljivu budućnost za tehnološki napredak i korisničko iskustvo.

Humane predstavio AI Pin – uređaj koji nosimo na sebi

Uzbuđenje oko ovog projekta odražava se u interesu investitora i javnosti. Svi očekuju da će ova suradnja iznjedriti nešto izvanredno, što će utjecati na način na koji koristimo tehnologiju u svakodnevnom životu.

Najčitanije