huawei
2 35

Jony Ive donosi “iPhone umjetne inteligencije”

Svi jako dobro znamo kako je nekada glavni i odgovorni dizajner otišao "naglo" iz Applea. Nakon dugo vremena i medijske šutnje, sada se vraća na scenu.

11. godišnjica smrti Steve Jobsa – vizionara Applea

Možete li zamisliti ove tri iznimne stvari spojene na jednom mjestu: bivšeg glavnog dizajnera Apple-a, čovjeka koji je suštinski “tata” umjetne inteligencije i banku koja žudi za inovacijama i spremna je financirati ih?

Android 14 – vrijedi li čekanja

Spajanje ovih komponenti čini se kao recept za revolucionarni proizvod koji bi mogao ozbiljno uzdrmati tržište i promijeniti način na koji doživljavamo tehnologiju.

1 36

U središtu ovog uzbudljivog projekta stoje dvojica izuzetno utjecajnih poslovnih lidera: Jony Ive, čuveni dizajner koji je oblikovao ikoničke Apple uređaje, i Sam Altman, vizionar i suosnivač OpenAI-a, jedne od vodećih organizacija u razvoju umjetne inteligencije.

Samsung Galaxy S23 FE dolazi 04.10.2023.

Njihova suradnja dobila je dodatni poticaj zahvaljujući financijskoj potpori SoftBanke, financijskog diva koji je spreman investirati milijardu američkih dolara i pružiti važnu hardversku podršku putem Arm-a, tvrtke koja se bavi razvojem procesora.

3 31

Cilj ovog ambicioznog pothvata je stvoriti iPhone 21. stoljeća, uređaj usredotočen na umjetnu inteligenciju i njezinu interakciju s korisnicima.

Google nas služi već 25 godina – 5 inovacija na koje smo zaboravili

Ovaj proizvod ne bi samo predstavljao korak naprijed u tehnološkom smislu, već bi mogao revolucionirati način na koji koristimo mobilne uređaje. Ideja je stvoriti prirodnije i intuitivnije korisničko iskustvo, ponovno definirajući način na koji komuniciramo s umjetnom inteligencijom.

4 23

Ključna komponenta ovog projekta je AI, koja bi trebala biti u središtu korisničkog iskustva. Ive i Altman razmatraju različite ideje koje bi pojednostavile interakciju umjetne inteligencije za širu publiku, pokušavajući se udaljiti od tradicionalnih metoda interakcije preko zaslona.

Xiaomi globalno predstavio Xiaomi 13T seriju

Uloga SoftBanke, koja već posjeduje tvrtku Arm od ključne važnosti je u osiguravanju pouzdane hardverske podrške za ovu revolucionarnu ideju. Kroz kombinaciju stručnosti u dizajnu Jonya Iva, razumijevanja umjetne inteligencije Sama Altmana i financijske i tehničke podrške SoftBanke, ovaj proizvod može označiti novu eru u svijetu tehnologije.

5 3

Unatoč uzbuđenju zbog ovog inovativnog projekta, službene najave još uvijek se očekuju, a komercijalna verzija proizvoda možda će potrajati još nekoliko godina.

Ima li bolje gaming mašine od Samsung Galaxy Z Fold5?

Ipak, s obzirom na iskustvo i kreativni potencijal koji stoji iza ovog tima, ne možemo dočekati trenutak kada ćemo vidjeti kako će se ovoj suradnji oblikovati budućnost mobilne tehnologije.

6 15

Jony Ive je tijekom godina stekao nevjerojatno povjerenje i poštovanje Steva Jobsa i Steva Wozniaka, a njegovo iskustvo u dizajnu i inovacijama vidljivo je u evoluciji iPhonea od prvog modela do posljednjih inačica.

Apple A17 Pro vs. Apple A16 Bionic – dvoboj divova

Ovaj projekt sigurno će biti pažljivo promatran od strane tech zajednice, jer bi mogao označiti korak prema novom poglavlju u tehnološkoj revoluciji koju započeo Apple.

Najčitanije