Banner
Mechanical Mystery 01

Huawei Watch GT 3 Pro je kralj personalizacije

Huawei kroz transformaciju dizajna sučelja pametnih satova stvara novu definiciju visokotehnološkog luksuza

Bez obzira koliko se pozivali na sadržaj i funkcije, ne možemo zanemariti važnost estetike u onom faktoru instant žudnje za nekim objektom ili proizvodom. Kada govorimo o bezvremenskom dizajnu, današnji Huawei pametni satovi kombiniraju tehnologiju i eleganciju.

Prateći korake i smjernice vodećih svjetskih dizajnera satova, Huawei u seriji Watch GT 3 Pro primjenjuje savršeni balans moderne funkcionalnosti i klasičnog, elegantnog stila. Uz postojeće nadogradnje hardvera i softvera, Huawei Watch GT 3 Pro serija donosi i prekretnicu u stilskom oblikovanju pametnih uređaja.

Kao nadopuna dizajnerskih intervencija ove inovativne Watch GT 3 Pro serije, lansirana je bogata kolekcija pripadajućih lica koja se mogu instalirati na ove pametne satove koja imaju za cilj odraziti jedinstvene stilove, osobnosti i ukuse svih generacija Huawei korisnika.

Huawei Watch GT 3 PRo Croatia 11

Potpuno novi dizajn titanijskog ili keramičkog kućišta, korištenje vrhunskih materijala i procesa proizvodnje, posebno lansirana kolekcija sučelja i lica te različite boje i materijali izrade remenja izazvali su pozitivne komentare postojećih i novih korisnika.

Tehnološki napredni pametni sat koji osvaja dozom artističkog luksuza

Prodaja i potražnja za pametnim nosivim uređajima poput pametnih satova uvelike raste. Samo u Europi, preuzimanja sučelja satova s Huawei Themes su porasla za 52% godišnje, što samo daje potvrdu da su pametni satovi prerasli funkciju sportskog pomagala i postali su dio svakodnevnog outfita koji želimo personalizirati svojem stilu. Bez obzira na više od 70.000 posebno dizajniranih lica satova dostupnih na Huawei Themes, ovaj tehnološki lider ne spava već aktivno radi na novim opcijama još kreativnijeg i atraktivnijeg dizajna.

Nova serija lica za pametne satove – Huawei Themes “Sense”, izvrsno je dizajnirana kolekcija lica satova, lansiranih kako bi komplimentirali novu HUAWEI Watch GT 3 Pro seriju. Sense serija utjelovljuje niz emocija koje se izmjenjuju sukladno željama i raspoloženju korisnika.

Kod titanijske opcije kućišta naglašena je ta futuristički hladna nota koja zapravo dobro nadopunjuje klasične linije ovog pametnog sata. Tako i kod sučelja koje ga prate, u seriji “Technology, Art, and Timelessness”, dizajneri igrajući se konvergencijom osmišljavaju dizajn digitalnog lica sata pozivajući se a klasični dizajn i sitne, naglašene detalje. Niz vrhunskih stilova sučelja ove serije otvaraju nam opcije tradicionalne, ali i retro digitalne estetike.

Huawei Watch GT 3 PRo Croatia 12

Kod “Vanguard Knight” serije lica kreativno se kombiniraju mehaničke teksture s rimskim brojevima na brojčaniku. U isto vrijeme, stilizirana lica sata u “Mechanical Mystery” seriji daju priznanje tehničkoj složenosti strojeva, posebno namijenjenoj onim pojedincima koji znaju uživaju u sofisticiranom dizajnu.

Keramičko kućište iz Watch GT 3 Pro, samo je po sebi ženstvenije i inkomponira klasičan dizajn satova s elementima Istoka i Zapada,  interpretirajući drugačiju vrstu estetike. Nadopunjujući bijelu keramiku sa srebrom, bijelom i safirnom plavom kao bazičnim bojama, lica iz serije “Eternity” kombiniraju nebeske elemente s prvoklasnim rimskim brojevima na brojčaniku. “Moon Phase Phantom” lica  svjetlucaju s misterijom i veličanstvom mjesečevih mijena na noćnom nebu, dajući korisnicima dašak luksuza i sofisticiranosti na zapešću.

Inspiracija iza kreativaca i dizajnera budućnosti

Huawei je predan ulaganju u talente i kreativnost mladih, te je kod razvoja kolekcije lica za novu seriju satova Watch GT 3 Pro surađivao s mladim studentima Europskog Instituta za dizajn.

Projekt pod nazivom ‘HUAWEI umjetnost u tvom džepu” uključivao je rad 15 studenata kroz 10 kreativnih disciplina u cilju stvaranja jedinstvene kapsul kolekcija od 30 različito dizajniranih lica za pametne uređaje.

Uzimajući u obzir trendove za proljeće i ljeto 2022. godine i bazirajući se na različitim interpretacijama iste teme, vizuali su ostvareni raznim umjetničkim tehnikama, od 3D kolaža pa do ilustracije.

Stvarajući pod vodstvom mentorice Benedette Spreafico, dijela učenika predstavljaju vezu između dizajna i tehnologije, simbolizirajući moderna vremena gdje su ovi pojmovi teško odvojivi jedan od drugog.

Huawei Watch GT 3 PRo Croatia 13

Huawei također podržava brojne lokalne dizajnere diljem Europe te ostvaruje partnerstva u stvaranju jedinstvenih dizajn rješenja za Huawei Watch GT 3 Pro. Na primjer, jedan berlinski studio specijaliziran za vrhunski dizajn sučelja sata za cijeli raspon nosivih OS uređaja.

Huawei je oduvijek nastojao istražiti estetsku i umjetničku stranu tehnologije. Mi vjerujemo da zauzimanjem inovativnog pristupa prema dizajnu proizvoda i funkcionalnosti softvera, naši korisnici mogu iskusiti vrhunsko majstorstvo, bez obzira na to za koji se od naših satova odluče.

Cjenik

Lica satova iz serije “Sense” mogu se ekskluzivno preuzeti za 1,99 eura po komadu (osim ograničenih verzija), počevši od 18. svibnja do 18. lipnja na HUAWEI Themes i HUAWEI Health aplikacijama. Cijena će se nakon toga vratiti na 3,99 € i 9,99 € (ograničena verzija).

5 ekskluzivnih lica iz IED serije mogu se besplatno preuzeti na Watch GT 3 Pro, a cijene preostalih IED lica mogu varirati.

Huawei WGT3Pro 02

Za informacije o tome kako preuzeti svoje ekskluzivno HUAWEI lice kliknite na link.

O Huawei Watch GT 3 Pro seriji:

Ova elegantna serija dostupna je u dvije veličine i kroz čak četiri različita modela donosi novi dizajn sučelja i kućišta napravljenog u varijanti titana ili keramike, veliki sjajni zaslon i snažnu bateriju. Na svim Huawei prodajnim mjestima i kod svih ovlaštenih distributera dostupna je od početka lipnja.

Preporučena maloprodajna cijena Huawei Watch GT 3 Pro od 46 mm s remenom od titana i crnim remenom od fluoroelastomera iznosi 3.699,00 odnosno 2.699,00 HRK dok cijena Watch GT 3 Pro od 43mm, s keramičkim i kožnim remenom iznosi 4.299,00 odnosno 3.299,00 HRK.

Huawei proizvodi i usluge

Huawei je prošli tjedan regionalno lansirao veliki izbor novih proizvoda, uključujući Mate 50 Pro, vrhunski pametni telefon s prvom u svijetu kamerom s fizički prilagodljivim otvorom blende s 10 razina i pametne telefone nova 10 serije elegantnog dizajna i inovativne prednje kamere od 60 MP. Tehnološki div je predstavio i  Huawei FreeBuds SE, slušalice kristalno čistog zvuka i pametni sat modernog dizajna, Watch GT 3 SE. Uz pametne uređaje, predstavljena su i poboljšanja te novosti vezane za popularnu trgovinu aplikacija, AppGallery.

Najčitanije