Banner
P40 Pro 1

Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi s dva poklona

Novi Huawei P40 Pro+ dostupan je na hrvatskom tržištu. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 9.999 kuna, a ako se uređaj prednaruči odmah, na dar se dobiva Watch GT 2e pametni sat i najnoviji Huawei SuperCharge bežični punjač od 40 W.

Korisnici će uz ova dva besplatna uređaja na dar dobiti i 12 mjeseci besplatnog prostora na Huawei Cloudu od čak 50 GB. Ponudu je moguće iskoristiti kod prodajnih partnera do 15. srpnja ili do isteka zaliha.

Huawei P40 Pro+ opremljen je Huawei Quad-curve Overflow zaslonom. Inspiriran umjetnošću pokreta, zaslon ima zakrivljeni rub na sve četiri strane, stvarajući oblik koji podsjeća na vodu koja se prelijeva s ruba šalice.

P40 Pro 4

Izuzetno uski okviri i prostrani okrugli kutovi osiguravaju ergonomsko držanje i izgled bez obruba, dok poboljšani čitač otiska prsta na zaslonu nudi 30 posto bržu biometrijsku provjeru autentičnosti.

Uređaj ima izvrsnu nanotehnološku keramičku stražnju ploču koja je polirana kako bi se osiguralo da izdrži test vremena s nevjerojatnom izdržljivošću i bezvremenskim stilom.

Ovaj jedinstveni dizajn dolazi u dvije boje: Ceramic White i Ceramic Black.

https://www.youtube.com/watch?v=eo78Pe_q3B8

Ugrađen u flagship modele serije Huawei P40 je i napredni sustav Ultra Vision Leica kamera, dostupan u konfiguracijama s trostrukim (P40), četverostrukim (P40 Pro) i peterostrukim (P40 Pro+) kamerama.

Huawei P40 Pro+ ima 100x SuperZoom Array s novim periskopskim dizajnom koji pet puta reflektira svjetlost, proširujući svjetlosnu putanju za 178 posto podržavajući 10x pravi optički zum.

Optički stabilizirana Ultra Vision široka kamera i SuperZoom Array rade u tandemu s AI na realizaciji Triple OIS + AIS za znatno poboljšanu stabilizaciju fotografija i video zapisa.

P40 Pro 2

Ton i tekstura vjerno se reproduciraju novim Multi-spektrom senzora temperature boje i AI AWB algoritmom koji povećavaju točnost boje za 45 posto. Huawei P40 Pro+ ima i 32MP AF kameru i IR dubinsku kameru koje podržavaju automatsko fokusiranje i reprodukciju Bokeha kako bi se postigli isti izvanredni portretni efekti koji potpisuju na Huawei uređaje, kao i IR Face Unlock za otključavanje uređaja čak i pri slabom osvjetljenju.

Huawei P40 serija također predstavlja Huawei Golden Snap, koji uključuje AI Best Moment, novu značajku pametne fotografije koja odabire najbolje kadrove iz pokretne slike. AI Remove Passerby i AI Remove Reflection mogu ukloniti neželjene subjekte i blještavilo iz okvira, omogućujući korisnicima da lako poboljšaju svoje slike nakon što su snimljeni.

P40 Pro 1

Moćna video kamera koja stane u džep

40MP SuperSensing Cine kamera na Huaweiju P40 Pro+ dolazi s ultra širokokutnim objektivom žarišne duljine ekvivalenta 18mm, dok 1/1.54-inčni senzor podržava i 3:2 omjer fotografija popularan među full-frame DSLR fotoaparatima.

Pikseli se kod ovog senzora mogu individualno prilagoditi za snimanje s dugom, kratkom ili uobičajenom ekspozicijom za HDR videozapise.

P40 Pro 3

Sedecimpixel Fusion tehnologija ugrađena u kameru omogućuje pixel binning iz 16-u-1 za produkciju 4,48 μm super piksela koji povećavaju osjetljivost na svjetlost do ISO1200 i omogućuju 7680fps Ultra slow-motion videozapise.

P40Pro+ podržava i simulaciju bokeh efekta u realnom vremenu i kod snimanja videozapisa. Oponašajući efekte objektiva sa širokim otvorima, ova funkcija dodaje progresivni bokeh kako bi se glavni objekt na snimkama dodatno istaknuo. Telefoto kamera može snimiti videozapise sa zumom u visokoj rezoluciji, kao i 4K time-lapse videozapise. Audio zum, dostupan na flagship uređajima Huawei P40 serije, omogućuje korisnicima da istovremeno zumiraju izvor zvuka i pojačaju njegovu glasnoću.

Uređaj pokreće Kirin 990 5G koji integrira mogućnosti 5G povezivosti s najsveobuhvatnijom podrškom za 5G veze, robusne AI funkcionalnosti te vrhunsku energetsku učinkovitost. Responzivnost zaslona i gaming doživljaj podignuti su na još višu razinu zahvaljujući unaprijeđenom grafičkom prikazu koji iskorištava mogućnosti 90 HZ panela na Huawei P40 Pro+. Huaweijeva P40 serija podržava 160 MHz Wi-Fi 6 Plus tehnologiju koja omogućuje prijenos podataka brzinama do 2400 Mbps.

40 W bežični SuperCharge punjač vodeći je na tržištu, a dostupan je na Huaweiju Huawei P40 Pro+ za brzo i praktično punjenje. Napredni sustavi hlađenja omogućuju postizanje izvanrednih performansi, a među njima se ističe 4-in-1 Supercool rješenje integrirano u Huawei P40 Pro+ model.

Najčitanije