Banner
1 2

Huawei je otkazao predstavljanje P70 modela ali evo značajki

Nije predstavljena Huawei P70 seriju, predstavljanje je "ponovno" otkazano. Ipak donosimo sve bitne značajke.

Ovog tjedna se očekivalo da će Huawei predstaviti najnoviju seriju svojih vodećih pametnih telefona, Huawei P70 seriju. Međutim, iznenada je došlo do navodnog otkazivanja događaja lansiranja.

Ovo je Huawei Watch 4 Pro Space Exploration

Unatoč tome, s obzirom na informacije koje su procurile, donosimo detaljan pregled specifikacija, dizajna, cijena i više o ovim nadolazećim uređajima.

Dizajn i Zaslon:

Nova generacija Huawei P70 serije donosi inovativan “camera Deco” raspored na stražnjoj strani, karakterističan za kineskog tehnološkog diva. Trokutasti otok kamere s senzorima kamere dominira stražnjicom uređaja. Iako je ovaj dizajn prvenstveno najavljen za model Huawei P70 Pro Art, očekuje se da će biti prisutan na svim modelima serije.

Huawei ponovno u problemu – SMIC kršio izvozna pravila

Huawei P70 serija sastoji se od četiri modela: Huawei P70, P70 Pro, P70 Pro+ i P70 Pro Art. Svi ovi uređaji imat će osvježeni dizajn u odnosu na svoje prethodnike.

1 2

Što se tiče zaslona, osnovni model će vjerojatno imati 6,59-inčni LTPO OLED zaslon, dok se tri više varijante očekuju s većim 6,76-inčnim LTPO OLED zaslonom.

Huawei predstavio Nova 12 modele globalnom tržištu

Paneli će vjerojatno biti nabavljeni od renomiranih kineskih proizvođača OLED zaslona kao što su BOE, CSOT, Visionox i Tianma. Očekuje se da će svi modeli imati zakrivljene rubove, 1.5K razlučivost i poboljšanu stopu osvježavanja. Navodno, na zaslonu će biti izrez za selfie kameru, kao i ugrađeni skener otiska prsta.

Specifikacije:

Pod haubom, Huawei P70 serija vjerojatno će pokretati Kirin 9000S čipset. Međutim, različiti modeli mogu imati različite verzije ovog čipseta. Nedavni pregled GeekBench-a otkrio je da su modeli ALT-AL10 i ALT-AL80 opremljeni Kirin 9000S čipsetom.

Huawei licencira patente s Amazonom i Vivom

No, viši modeli poput P70 Pro+ i P70 Pro Art mogli bi ponuditi brži čipset ili čak potpuno novi Kirin procesor s drugačijom arhitekturom jezgre i bržim taktom.

2 1

Očekuje se da će svi modeli imati najmanje 12 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, dok bi viši modeli mogli ponuditi do 16 GB RAM-a i 512 GB memorije.

Huawei P70 donosi Kirin 5G čip – predstavljanje za koji dan

Baterijski kapacitet također varira, gdje osnovni model može imati bateriju od 5000 mAh, dok bi P70 Pro mogao imati veću ćeliju od 5200 mAh.

2 37

Brzo punjenje bit će značajka, s podrškom za 88W žično brzo punjenje i bežično punjenje od 50W za osnovni model, te bežično punjenje od 80W za ostale modele. Još jedna značajna inovacija u seriji P70 je uvođenje tehnologije satelitske komunikacije.

Kamera:

Što se tiče kamere, očekuje se da će Huawei P70 serija ponuditi trostruku kameru na stražnjoj strani. Primarna kamera na modelima poput P70 Pro+ i P70 Pro Art bit će senzor Sony IMX989 od 50 megapiksela, dok bi osnovni model mogao koristiti senzor OV50H od 50 megapiksela.

Huawei P70 i maskice koje prikazuju drugačiji dizajn modula kamera

Dodatno, očekuje se ultraširokokutni objektiv od 50 megapiksela i 50-megapikselna periskopska telefoto kamera koja omogućuje 4x optički zoom. Za selfie fotografije i video pozive, prednja kamera može imati senzor od 13 megapiksela.

1 38

Iako je događaj lansiranja navodno odgođen, očekuje se da će Huawei P70 serija donijeti niz impresivnih značajki i poboljšanja u usporedbi s prethodnim modelima, te će vjerojatno biti izazov konkurenciji na tržištu pametnih telefona.

Najčitanije