huawei
GG 4

Huawei P70 i maskice koje prikazuju drugačiji dizajn modula kamera

Nova fotografija zaštitnih maski za Huawei P70 otkriva modificirani dizajn kamere, što izaziva spekulacije o mogućem kopiranju Appleovog iPhone 16 Pro modela. Unatoč sličnosti, trebačemo pričekati službene informacije prije donošenja konačnih zaključaka.

Danas smo odlučili podijeliti s vama uzbudljivu fotografiju zaštitnih maski koje su dizajnirane za nadolazeći Huawei P70. Ova slika nije samo obična fotografija – ona nosi sa sobom mnoge spekulacije i pitanja, a najvažnije od njih je hoće li Huawei kopirati dizajn kamere koji je poznat iz Appleovih iPhone 16 Pro modela?

iOS 17.4 pušten u opticaj – evo koje promjene donosi unutar Europske Unije

Spekulacije o Huawei P70 relativno su tihe posljednjih nekoliko mjeseci. Zadnje ažuriranje serije P70 dogodilo se u siječnju, kada su otkrivene neke ključne specifikacije.

1 7

Međutim, danas smo došli do novih informacija koje proizlaze iz popularnog izvora vijesti Digital Chat Station, a one dolaze u obliku seta futrola dizajniranih specifično za Huawei P70.

Samsung Galaxy A55 sve značajke dostupne već danas

Što nam ove slike otkrivaju? Očigledno je da su ove futrole treće strane, no ono što je zanimljivo jest modificirani dizajn otoka kamere na seriji P70.

2 1

Umjesto tradicionalnog rasporeda kamera, ovaj novi dizajn postavlja tri kamere u pomalo simetričnu formaciju trokuta. Najveći prsten vjerojatno sadrži primarnu kameru od 50 MP, dok su ostale dvije kamere vjerojatno telefoto i ultraširoke jedinice.

Samsung Galaxy A35 i Galaxy A55 na tržištu 11.03.2024.

Horizontalni otvor između kamera vjerojatno je rezerviran za dvotonsku LED bljeskalicu ili čak kombinaciju LED bljeskalice i lasera za pomoć pri autofokusu. Ovo sugerira da Huawei ozbiljno razmišlja o poboljšanju kvalitete fotografija i iskustva snimanja.

GG 4

Prema ranijim glasinama i procurelim informacijama, očekuje se da će glavna kamera koristiti 50MP OmniVision OV50H senzor uparen s promjenjivim otvorom blende.

Asus Zenfone 11 Ultra – svi detalji poznati

S druge strane, ultraširoka kamera će koristiti 50MP Sony IMX989 senzor, što obećava impresivne mogućnosti snimanja širokih kadrova.

DD3

Ne zaboravimo ni na telefoto kameru koja će, prema navodima, također biti opremljena 50MP senzorom s 4x optičkim zumom. Ova kombinacija senzora sugerira da Huawei ozbiljno razmatra kako poboljšati mogućnosti fotografiranja svojih budućih uređaja.

GTA VI izlazi 03/2025.

Ipak, postavlja se pitanje je li Huawei inspiriran dizajnom kamere koji je popularizirao Apple sa svojim iPhone 16 Pro modelom. Iako je ovaj novi raspored kamera na Huawei P70 zanimljiv, moramo biti oprezni pri donošenju zaključaka o navodnom “kopiranju” dizajna.

NASLOVNA

Dizajn kamere nije jedini faktor koji određuje kvalitetu i performanse uređaja. Softverska optimizacija, procesorska snaga i integracija tehnologija također igraju ključnu ulogu u iskustvu korištenja pametnog telefona.

Honor Magic V2 recenzija

Stoga, iako se može primijetiti sličnost u rasporedu kamera, trebačemo pričekati službene informacije i testiranja prije nego što donesemo konačne zaključke.

1 7

Fotografija zaštitnih maski za Huawei P70 definitivno je potaknula mnoge rasprave i spekulacije o mogućem novom dizajnu kamere. Dok čekamo službene informacije i testiranja, ostaje nam samo nagađati o tome što nas očekuje od Huawei P70 i kako će se ovaj uređaj postaviti u konkurenciji na tržištu pametnih telefona.

Huawei P70 donosi Kirin 5G čip – predstavljanje za koji dan

Jedno je sigurno – budući da se tehnologija nastavlja razvijati, možemo očekivati ​​da će inovacije i konkurencija unaprijediti iskustvo korisnika širom svijeta.

Najčitanije