Banner
1 13

Honor Magic Flip – ekskluziva za Kinesko tržište

Prvi tvrtkin preklopni telefon ostati će isključivo "rezerviran" za Kinesko tržište.

Honor, kineski proizvođač pametnih telefona, aktivno razvija svoj prvi preklopni telefon pod nazivom Honor Magic Flip, namijenjen isključivo kineskom tržištu.

Honor u opticaj pustio MagicOS 8.0 (Android 14)

Do sada nisu objavljene službene informacije o točnom datumu lansiranja uređaja, no nedavno curenje informacija, zahvaljujući dobro informiranom kineskom izvoru, sugerira mogući vremenski okvir puštanja na tržište.

1 13

Prema dostupnim podacima, Honor planira prvo lansirati seriju Honor 200, a uslijedit će predstavljanje Magic Flipa, koji će biti prvi uređaj te marke s preklopnim zaslonom.

Honor 90 Smart za 249 eura, poklon slušalice

Otkrivanje ovih planova dodatno je potaknuto nedavnim curenjem koje uključuje više uređaja srednje visoke klase, poput serije Huawei Nova 13, Reno 12 i Vivo S19, dok bi serija Honor 200 trebala biti predstavljena u lipnju u Kini.

2 9

Što se tiče samog Honor Magic Flipa, otkriveno je da će ovaj model imati veliki vanjski zaslon, slično modelu Motorola Razr 40 Ultra, i očekuje se da će biti opremljen sustavom s dvostrukom kamerom te kožnom stražnjom stranom.

HONOR Magic6 Pro: najbolja baterija na tržištu

Uređaj bi trebao imati bateriju kapaciteta 4500 mAh podijeljenu u dvije ćelije. Izvještaji predviđaju da bi Honor Magic Flip mogao biti lansiran do kraja drugog kvartala tekuće godine, što implicira mogući zajednički lansirni prozor s Honor 200 serijom u lipnju. Nakon toga, moguće je da će se digitalna serija predstaviti prva, dok bi Magic Flip mogao biti lansiran u drugoj polovici mjeseca.

3 4

Pored ovih modela, Honor također planira lansiranje dodatnih sklopivih telefona tijekom druge polovice godine. Predviđa se da će to uključivati modele Magic V3 i V Purse 2, koji će naslijediti prošlogodišnje modele Magic V2 i V Purse.

DXOMARK: Honor Magic6 Pro je prvi mobitel ikada s pet zlatnih nagrada!

Ovi novi modeli vjerojatno će zadržati karakteristične dizajne sa sklopivim mehanizmima prema unutra i prema van, što ukazuje na strategiju branda da proširi svoju ponudu sklopivih uređaja, čime se nastoji povećati prisutnost na tržištu inovativnih pametnih telefona.

HONOR Magic6 Pro predstavljen u Motovunu

Ovi planovi odražavaju Honorovu težnju da se pozicionira kao lider u segmentu sklopivih uređaja, istovremeno reagirajući na rastuću potražnju i konkurenciju unutar segmenta.

Honor je predstavio nove nosive uređaje: Watch GS 4 i Band 9

Kako tehnologija sklopivih zaslona postaje sve dostupnija i pouzdanija, očekuje se da će Honor nastaviti s inovacijama i razvojem novih modela koji će privlačiti korisnike željne najnovijih tehnoloških dostignuća.

Najčitanije