Banner
HONOR 90 Smart 2

Honor 90 Smart za 249 eura, poklon slušalice

Ovo je dobar deal: uz kupnju novog mobitela HONOR 90 smart kupci će na poklon dobiti slušalice HONOR Choice Earbuds X5 - sve zajedno za povoljnih 249 eura. Evoi detalja

Honoru ide sve bolje i bolje – nakon izvrsnog Magic6 Pro modela, koji osvaja nagrade gdje god se pojavi, dobrog mobitela srednje klase – Honora 90 – sada je stigao i Honor 90 Smart, također s lijepom paletom aduta.

Poput baterije primjerice – koristi istu tehnologiju kao i Magic6 Pro koja mu je omogućila daleko najbolju autonomiju u flagship klasi, isto je za očekivati i od Honora 90 Smart.

Više detalja pročitejte u PR objavi:

Nakon što je predstavljena još prošle godine, vrhunska HONOR 90 serija sada ima i novo „pojačanje“, koje je sada dostupno u prodaji i u Hrvatskoj.

HONOR 90 Smart

Najnoviji HONOR 90 Smart dolazi s vrhunskom glavnom kamerom od 108 MP1, dugotrajnom baterijom od 5330 mAh i zvučnicima s volumenom do 200%. Sa svojim dobro zaokruženim značajkama i pristupačnošću, novi HONOR 90 Smart korisnicima nudi iznimno, neprekidno korisničko iskustvo. 

Baterija koja traje cijeli dan 

Velika baterija od 5330 mAh2 pruža izvanredne performanse za svakodnevnu upotrebu.

Sa samo jednim punjenjem, najnoviji HONOR 90 Smart može podržati do 16,6 sati video streaminga, 17,9 sati pregledavanja društvenih medija ili 37,8 sati poziva, što ga čini pouzdanim suputnikom za korisnike koji su stalno u pokretu.

HONOR 90 Smart 3

Baterija ovog pametnog telefon dolazi s većom gustoćom energije i tanjim profilom, zahvaljujući HONOR-ovoj inovativnoj tehnologiji baterije, što rezultira njezinim duljim trajanjem i tanjim dizajnom uređaja.

Na taj se način smanjuje potreba za čestim punjenjem. Osim toga, baterija pokazuje izuzetnu dugovječnost, s mogućnošću zadržavanja više od 80% svoje sposobnosti, čak i nakon tri godine korištenja.

Visokokvalitetni zaslon i zvučnici

S HONOR FullView zaslonom od 6,8 inča s omjerom zaslona prema tijelu od 91,3%, HONOR 90 Smart podržava FHD+ rezoluciju i dubinu boja od 16,7 milijuna boja, pružajući vizualne prikaze zapanjujuće jasnoće i živopisnih nijansi.

Ispunjavajući obećanje o predanosti HONOR-a prema tehnologiji usmjerenoj na čovjeka, HONOR 90 Smart dolazi s vodećim značajkama za udobnost očiju u industriji, uključujući cirkadijalni noćni prikaz i dinamičko zatamnjenje.

Uređaj je za nisku emisiju plave svjetlosti dobio i TÜV Rheinland certifikat, pa je HONOR 90 Smart tako prikladan za produljenu upotrebu bez naprezanja očiju, savršen za današnju digitalno pametnu generaciju koja provodi veći dio dana na svojim pametnim telefonima. 

HONOR 90 Smart 2

Ono što će mnoge oduševiti su napredne audio mogućnosti, zahvaljujući algoritmu za proširenje zvučnog polja i optimizaciji zvuka temeljenoj na sceni s dvostrukim stereo zvučnicima, što osigurava 200% visoku glasnoću i impresivno audio iskustvo.  

Veliki kapacitet pohrane 

HONOR 90 Smart dolazi i s velikim kapacitetom pohrane od 128 GB10, koji može lokalno pohraniti više od 28.000 slika, 11.000 pjesama ili 450 HD videa.

Uređaj je opremljen i s HONOR RAM Turbo (4GB+4GB)12, tehnologijom u vlasništvu HONOR-a koja premješta dio flash memorije u RAM, što znači da se 4 GB RAM-a može povećati na 8 GB, omogućujući korisnicima da s lakoćom i nesmetano nastave sa svojim zadacima. 

Dostupnost 

Dizajniran za publiku koja voli stil, HONOR 90 Smart dostupan je u dvije boje, ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj.

Uređaj je dostupan u prodaji kod maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 249 eura, a kupci će na poklon dobiti HONOR Choice Earbuds X5.

Najčitanije