Banner
ff 2

Honor u opticaj pustio MagicOS 8.0 (Android 14)

MagicOS 8.0, najavljen od strane Honora u Kini početkom godine, sada je dostupan korisnicima širom svijeta.

Honor je na početku ove godine najavio dolazak MagicOS-a 8.0 u Kini, što je izazvalo znatan interes među korisnicima širom svijeta. Ovaj najnoviji softver za korisničko sučelje temelji se na Androidu 14 i predstavlja evoluciju u svijetu tehnologije s uvođenjem impresivnog jezičnog modela MagicLM na uređajima koji sadrže čak 7 milijardi parametara za vodeće modele Magic6.

Honor 90 Smart za 249 eura, poklon slušalice

Jučer je Honor započeo s postavljanjem nove verzije svog korisničkog sučelja na svoje uređaje izvan Kine, što je izazvalo oduševljenje kod mnogih korisnika.

1 12

Na Honor subredditu, brojni korisnici iz različitih regija izvijestili su da su počeli primati MagicOS 8.0 na svoje Magic5 Pro uređaje, čime su započeli proces nadogradnje koji će donijeti niz novih značajki i poboljšanja.

HONOR Magic6 Pro: najbolja baterija na tržištu

Nove značajke MagicOS-a 8.0 mogu se podijeliti u sedam različitih kategorija, a svaka od njih pruža korisnicima nevjerojatno iskustvo koje će unaprijediti njihovu svakodnevnu interakciju s uređajem.

2 8

Jedna od ključnih prednosti ovog novog sučelja je njegova glatkoća i besprijekorna izvedba, koja stvara ugodno iskustvo za korisnike.

HONOR Magic6 Pro predstavljen u Motovunu

Poboljšanja na početnom zaslonu, uključujući uvođenje Magic Capsule i Quick Services, označavaju značajno unapređenje u odnosu na prethodne varijante MagicOS-a.

3 4

Ove značajke su dugoročno nedostajale korisnicima, posebno otkako je Honor postao neovisna tvrtka. Magic Capsule pruža brz pristup važnim informacijama i alatima, dok Quick Services omogućava brz pristup čestim funkcijama, olakšavajući svakodnevne zadatke.

DXOMARK: Honor Magic6 Pro je prvi mobitel ikada s pet zlatnih nagrada!

Jedna od ključnih novih značajki MagicOS-a 8.0 je poboljšana mogućnost uređivanja medija, što će korisnicima omogućiti da još kreativnije izraze svoje ideje i stvaraju sadržaj visoke kvalitete direktno na svom uređaju.

4 1

Također, nova verzija donosi dulje trajanje baterije zahvaljujući dugo očekivanom načinu Ultra Power Saving, pružajući korisnicima veću autonomiju i manju ovisnost o punjačima.

Honor predstavio Magic6 Ultimate i Magic6 RSR Porsche Design

Osim toga, sigurnost je također bila u fokusu prilikom razvoja MagicOS-a 8.0. Uvođenje sigurnosnih značajki poput Parallel Space pruža korisnicima dodatni sloj zaštite, stvarajući sigurno okruženje za aplikacije, fotografije i videozapise.

5 1

Ova funkcija omogućava korisnicima da odvoje osjetljive sadržaje od ostalih aplikacija, osiguravajući tako privatnost i sigurnost njihovih podataka.

Honor Magic6 Lite recenzija

MagicOS 8.0 predstavlja značajan korak naprijed za Honor i njihove korisnike širom svijeta. S impresivnim skupom značajki i poboljšanja, ovaj softver osigurava da korisnici dobiju najbolje moguće iskustvo korištenja svojih uređaja, istovremeno nudeći napredne mogućnosti i visoku razinu sigurnosti.

Najčitanije