Banner
1 55

BMW osvježio i4 za 2025. godinu

Model BMWa i4 iz 2025. godine donosi brojne inovacije poput redizajniranog prednjeg dijela, tehnoloških nadogradnji, novih opcija boja i digitalizirane unutrašnjosti, čime jača svoju poziciju na tržištu električnih vozila i nudi korisnicima luksuzno i moderno iskustvo vožnje.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo vožnje s modelom BMW i4 iz 2025. godine, koji donosi svježinu i inovativnost u svakom pogledu. Kao što se od njemačkog automobilskog giganta i očekuje, BMW nije štedio na poboljšanjima, predstavljajući redizajnirani prednji dio, sportski unutrašnjik, tehnološke nadogradnje i upečatljive nove opcije boja za svoju popularnu električnu limuzinu.

BMW predstavio Neue Klasse X

Iako BMW nije otkrio sve detalje, jasno je da su posvećeni kontinuiranom unaprjeđenju tržišta električnih vozila. Na žalost ljubitelja tradicionalnijeg dizajna, poznati “bubrezi” BMW-a ostaju i dalje dominantni, ali su dobili elegantnu preobrazbu.

1 55

Prednja maska 2025 i4 modela sada je sjajno crna, s karakterističnim bubrežastim oblikom i potpuno zatvorenim gornjim dijelom za bolju aerodinamiku. Takav dizajn smanjuje vizualni efekt “dabrovog lica” koji je kod nekih izazivao podijeljene reakcije.

Novi Opel Grandland najavljen – s dometom do 700km

LED prednja svjetla sada dolaze s funkcijom animacije pozdrava “Welcome Light”, dodajući futuristički izgled vozilu. Mat kromirana završna obrada koja okružuje rešetku i visokosjajna crna završna obrada stražnjeg difuzora, dostupna u M Sport paketima, nadograđuju sportski izgled, dok istovremeno naglašavaju BMW-ovu posvećenost performansama i u eri električnih vozila.

Što se tiče personalizacije, BMW je predstavio dvije nove boje: metalik Cape York Green i intenzivni Vegas Red metalik. Također, dostupni su 19-inčni M Aero dvobojni kotači u sklopu M Sport paketa, što omogućava ljubiteljima marke dodatnu prilagodbu njihovih vozila.

Tesla Model 3 Performance – 510 konja, 3.1s do stotke!

Ulaskom u kabinu, susrećete se s digitaliziranom unutrašnjosti koja zadržava sportsku eleganciju. BMW je smanjio broj fizičkih gumba, uvodeći “QuickSelect” u iDrive infotainment sustav, čime je upravljanje klimom, grijanjem sjedala i ostalim funkcijama postalo intuitivnije i brže.

Izbor obloga uključuje pet boja Vernasca kože s dekorativnim šavovima, što unutrašnjosti daje dojam luksuza.

Iako je BMW podijelio informacije o estetskim nadogradnjama, detalji o cijeni modela za 2025. godinu ostaju neizvjesni. Pogonski sklopovi ažuriranih modela dobili su skromna poboljšanja; i4 xDrive40 sada ima dodatnih 5 KS, dok i4 eDrive35 dolazi s 5 Nm većim okretnim momentom. Iako su ova poboljšanja možda neznatna, doprinose povećanju dometu vozila, što je korak naprijed u kontekstu EV performansi.

Potpuno električni Range Rover postao je stvarnost

S ovim ažuriranjima, BMW i4 iz 2025. godine nudi osvježen pogled na električnu limuzinu, pružajući moderno i luksuzno iskustvo vožnje koje odražava i unaprjeđuje tržišni status ovog modela kao značajnog igrača na brzo rastućem tržištu električnih vozila.

Najčitanije