huawei
nn1 1

GTA VI i PS5 Pro bundle – nije nezamislivo

Dok čekamo dolazak prvog trailera GTA VI igre, ponovno s vama želimo podijeliti neke zanimljivosti vezane uz nadolazeći AAA naslov, ovog puta spominje se i PS5 Pro.

Svi smo upućeni u iščekivanje prvog trailera za najnoviju igru u popularnom serijalu Grand Theft Auto, najavljenog za 5. prosinca 2023. godine. Međutim, danas imamo intrigantne informacije koje bi mogle predstavljati značajan zaokret u priči, a to je spominjanje potencijalnog PS5 Pro paketa u vezi s nadolazećim GTA VI.

1

Ovaj razvoj događaja dolazi iz neočekivanog izvora – programera igara koji je podijelio svoje neobične uvide putem društvenih mreža.

GTA VI trailer izlazi 05.12.2023.

Očito je da je dugoočekivani naslov tvrtke Rockstar Games možda ključna komponenta posebnog marketinškog dogovora između Rockstara i Sonyja, uključujući potencijalni paket s PlayStation 5 Pro konzolom.

I dok su obožavatelji serijala uzbuđeni zbog najave GTA VI, postavlja se pitanje hoće li ta uzbuđenja biti dodatno pojačana specifičnim izdanjem konzole namijenjenom isključivo ovoj igri.

1 4

Programer, čije tvrdnje izazivaju znatiželju zajednice, jasno sugerira da bi Sony mogao posjedovati “marketinška prava” za GTA VI na PS5. Ova tvrdnja ne znači nužno da će igra biti ekskluzivna za PlayStation platformu, već da će Sony moći iskoristiti Grand Theft Auto IP za promociju vlastitih proizvoda. S obzirom na to, mogli bismo očekivati posebno oblikovan paket koji uključuje PlayStation 5 Pro i najnoviju igru u jednom primamljivom paketu.

GTA VI donosi brže prebacivanje između karaktera

Zanimljivo je istaknuti da je ova informacija potekla od Alexa Smitha, koji je ranije radio za priznate tvrtke poput Bend Studio i Ember Lab. Njegova prošla iskustva sugeriraju mogućnost pristupa povlaštenim informacijama, a iako je važno uzeti sve tvrdnje s oprezom, Smith inzistira na točnosti svojih izjava.

nn1 1

Ugrizajuća informacija koja bi mogla razljutiti širu igračku zajednicu jest tvrdnja da bi vlasnici osobnih računala (PC-ja) mogli biti primorani čekati čak godinu dana prije nego što će moći uživati u GTA VI iskustvu. Ova tvrdnja, ako je istinita, mogla bi rezultirati nezadovoljstvom među PC igračima, koji bi morali odgoditi svoje avanture duže nego ikada prije.

GTA VI izlazi 2024. godine – tako tvrdi Microsoft

Dok se raspravlja o vjerojatnosti ove neobične tvrdnje, valja napomenuti da bi takav potez mogao imati značajan utjecaj na ukupne prihode tvrtke Rockstar. Čekanje godinu dana na PC izdanje igre moglo bi dovesti do gubitka milijuna, možda i milijardi dolara u prodaji.

nn2

Uzimajući u obzir i ranije šuškanje o mogućem izlasku PS5 Pro konzole u studenom 2024. godine, istovremeni dolazak ovog unaprijeđenog PlayStation modela i Grand Theft Auto VI čini se gotovo neizbježnim. Ova kombinacija mogla bi označiti novo razdoblje u svijetu videoigara, postavljajući visoke standarde za buduće igre i konzole.

PlayStation 5 Pro – moćan hardver uz moćniji softver

Međutim, dok su ove tvrdnje fascinantne, važno je zadržati zdravu dozu skeptičnosti. Službena potvrda od strane Rockstara ili Sonyja još nije stigla, a do tada ostaje nam samo čekati s nestrpljenjem i razmišljati o tome što budućnost donosi za ljubitelje Grand Theft Auto serijala.

Najčitanije