Banner
10 1

Apple iPhone 15 Pro – novi renderi potvrđuje sve glasine

Dolaskom iPhone 15 modela telefone, Apple odustaje od "retro izgleda". zakrivljeni dizajn vraća se s iPhone 15 modelima a sve to potvrđuju posljednji CAD renderi, koje donosimo.

Čini se kako je sve ono o čemu smo pisali, posve točno. Kada se dotičemo nadolazećeg iPhone 15 Pro modela pametnog telefona.

Naravno ovo ne govorimo na pamet već govorimo na temelju novih dostupnih CAD rendera, koji prikazuju upravo iPhone 15 Pro pametni telefon.

PlayStation osnažuje eko-sustav – dolazi ručna konzola i „Pro”, „Slim” modeli

Apple će na svojim „Pro” modelima donijeti okvir od titana te sa zaobljenim rubovima, što znači kako postojeći (aktualni) dizajn postepeno „odlazi u povijest”.

1

Tim potezom Apple ponovno donosi neke novitete na svoju nadolazeću liniju pametnih telefona.

tekst3sl2 5
iPhone 15 Pro modeli donose haptičke “tipke” za glasnoću

S druge strane iPhone 15 Pro sa sobom će donji novije „izbočine” stražnje kamere što znači kako će stražnji modul još više biti istaknutiji nego li je to slučaj na aktualnim iPhone 14 modelima

Xiaomi 13 Ultra dolazi ovog mjeseca i bit će dostupan globalno

Posebice se moramo prisjetiti kako je modul kamere na iPhone 14 Pro Max modelu i više nego „istaknut” da je to možda i „ružno za vidjeti” ali dolaskom „Pro” modela iPhone 15 telefona, ta će razlika biti još istaknutija.

2 1

Ranije glasine govorile su kako novi sustav kamera na iPhone 15 modelima donosi novu tehnologiju senzora, čiji će glavni zadatak biti dohvaćanje više svjetla te smanjiti preekspoziciju u određenim postavkama.

Apple iOS 17 – softverska podrška dostiže ciklus od šest godina

Apple iPhone 15 modeli (a to potvrđuje i render iPhone 15 Pro modela) sa sobom će donijeti USB Type-C za sinkronizaciju i punjenje. Ali će isključivo samo „Apple USB Type-C” kablovi donositi najveću snagu punjenje.

Uostalom o tome smo već i bili pisali na našim stranicama i što Apple ima na umu kada je u pitanju dovođenje USB Type-C sučelja. Apple iPhone 15 Pro bit će dimenzijama manji u odnosu na aktualni iPhone 14 Pro.

Apple odustaje od VR „headseta”

Iako će veličina zaslona ostati ista, govori se kako će iPhone 15 Pro sa svih strana „mjeriti samo” 1,55mm. Nove dimenzije kojima će iPhone 15 Pro doći na tržište jesu: 146,47×70,46×8,24mm dok (u usporedbi) aktualni iPhone 14 Pro donosi: 147,46×71,45x7x84mm.

U nastavno donosimo prikaz fotografija (CAD rendera) nadolazećeg iPhone 15 Pro modela pametnog telefona.

Apple iPhone 15 Pro (Ultra) imati će prilagodljive solid-state tipke

Svakako ne smijemo zaboraviti reći kako je Apple nedavno izdao „ispravku” nadogradnje iOS 16.4 sustava, pod brojčanom oznakom 16.4.1.

IMG 3622
Apple iOS 16.4.1 dostupan za preuzimanje !

Time su se ispravile neke značajke greške i nepravilnosti pri svakodnevnom radu. Od kojih svakako možemo istaknuti:

• nereagiranje Siri unutar pojedinih aplikacija i upita

• nepravilan rad pojedinih (pokretnih) emotikona

• ranjivost IOS Surface Accelerator koda – koji omogućava izvršavanje proizvoljnog koda

Naravno preporučeno je da se nadogradnje što prije napravi, dok ista zaista nije velika. Naravno nećemo previše isticati kako za postupak izvršavanja nadogradnje trebate biti spojeni na Wi-Fi te kapacitet baterije treba biti iznad 51%.

Izvor: 9t05Mac

Najčitanije