Banner
2 10

Samsung Galaxy Z Flip 6 i pogled na bateriju

Htjeli mi to ili ne nakon Galaxy S24 linije Samsung ide dalje. I u ljetno planira predstaviti nove modele sklopivih telefona, Z Flip 6 te Z Fold 6.

Serija Galaxy S24 samo je označila početak nove godine, dok se Samsung priprema za lansiranje nekoliko drugih vrhunskih mobilnih uređaja do kraja 2024. godine. Među njima su nova generacija sklopivih telefona i vodećih tableta iz 10. serije.

Xiaomi Watch 2 slučajno ili ne objavljen u Europskim trgovinama

U drugoj polovici 2024. očekuje se objava serije sklopivih telefona Z6 i linije Galaxy Tab S10. Iako službene najave još nisu stigle, počeli su procuriti djelići informacija o ovim nenajavljenim proizvodima, a internet već bruji o mogućnostima i značajkama koje bi ovi uređaji mogli imati.

1 6

Posebno se ističu informacije o Galaxy Z Flip 6 i Galaxy Tab S10+. Iako su na prvi pogled ova dva uređaja različita, čini se da su povezana slučajnim otkrićem na web stranici BIS-ove certifikacije.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 donose novu Ironflex tehnologiju

Konkretno, baterije koje se navodno koriste u ovim uređajima pojavile su se u BIS-ovoj bazi podataka, što je izazvalo dodatnu znatiželju među ljubiteljima tehnologije.

iPhone 16 “retro” izgled i Pro modeli idu do 2T memorije i visokom kapacitetu baterije

Prema procurjelim informacijama, očekuje se da će nadolazeći Galaxy Z Flip 6 nositi broj modela SM-F741, dok bi Galaxy Tab S10+ mogao biti identificiran kao SM-X828. Ovi brojevi modela usklađeni su s prethodnim generacijama uređaja, sugerirajući dosljednost u Samsungovom pristupu.

Huawei Pocket 2 – renderi i značajke, na tržištu s P70 modelom

Baterije koje su otkrivene u BIS-ovoj bazi identificirane su kao EB-BF742ABE i EB-BF742ABY za Galaxy Z Flip 6, te EB-BX828ABE / EB-BX828ABY za Galaxy Tab S10+.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 – Najnovije promjene na zaslonima

Iako BIS ne otkriva specifične tehničke detalje ovih baterija, ranije informacije sugeriraju da će Galaxy Z Flip 6 imati dva odvojena dijela baterije, s većim kapacitetom u usporedbi s prethodnom verzijom, što bi moglo donijeti poboljšanje u trajanju baterije.

3 5

Što se tiče Galaxy Tab S10+ i ostalih modela u seriji, poput Tab S10 i S10 Ultra, kapacitet baterije još nije poznat javnosti. Međutim, postoji mogućnost da će Samsung zadržati slične kapacitete kao i prethodne generacije, s mogućim unapređenjima u tehnologiji punjenja. Navodi se da bi Tab S10+ mogao imati bateriju od 10.090 mAh s podrškom za brzo punjenje od 45 W.

Android želi postati broj 1 na svim uređajima

S obzirom na konstantno nadograđivanje tehnologije, očekuje se da će ovi novi uređaji donijeti brojna poboljšanja u performansama, dizajnu i funkcionalnostima.

2 10

Kako se informacije budu otkrivale, javnost će biti obaviještena o svim novostima i značajkama koje ovi mobilni uređaji donose na tržište.

Samsung Galaxy A55 i Galaxy A35 smješkaju se na renderima

Budući da je Samsung jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona i tableta, očekuje se da će nova serija biti dobro prihvaćena među korisnicima širom svijeta.

Najčitanije